• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

ÇUVALLA BAĞLANAN KÖPEĞİ KURTARDI

26/11/2022

ÇUVALLA BAĞLANAN KÖPEĞİ KURTARDI

    Çuvallın içine koyularak kaderine bırakılan köpek  duyarlı vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

    20 Kasım 2022 Pazar günü Çivril Ahmetçik Parkında piknik yapmaya gelen Mehmet Barak çuvalın içinde çaresizce bekleyen köpeği kurtardı. Barak piknik yaptığı sırada gördüğü çaresiz köpeği kurtarmak için müdehale etmek istedi. Ancak köpek içi boş olan havuzun içine girdi. Arkasından giden Barak önce köpeği havuzdan çıkardı. Daha sonra çevrede bulunan vatandaşlarla iş birliği yaparak köpeği içinde bulunduğu çuvalı keserek kurtardı. Etrafta yaşananları gören çocukları Barak’ı bu duyarlı davranışı nedeniyle kutladılar.

    Mehmet Barak sokak hayvanlarına iyi davranılması gerektiğinin altını çizerek; “Hayvan belkide ölmek üzereydi. Çuvalın ağzını sırsıkıya bağlamışlar, hayvancağız başını dışarıya çıkarabilmiş ama boynuna dolanan çuval yüzünden nefes almakta güçlük çekiyordu. Ayakları da çuvalın içinde olduğu için yürüyemiyordu. Yakalayıp kurtarmak için yanına gittiğimde havuza düştüğünü gördüm. Allah’tan havuz boştu. Hemen havuzun içine inip onu çıkardım ve çuvalı bıçakla keserek köpeği kurtardık.

    Hayvanlar dilsiz varlıklardır. Onlara zulüm etmenin büyük günah olduğu kanısındayım. Herkes hayvanlara karşı daha duyarlı olmalı” şeklinde konuştu.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası