• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404

BU NEYİN ÇEKEMEMEZLİĞİ !

18/11/2022

BU NEYİN ÇEKEMEMEZLİĞİ !

    Yeşil Çivril Belediye Spor Kulübü yönetimi sosyal medya hesabından basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada voleybol takımının ligden çekilmediğinin altı çizilerek, kulübün durumu hakkında bilgi verildi. Açıklama şöyle;

    “Yeşil Çivril Belediye Spor Kulübü yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz 01.08.2021 tarihinden itibaren gerek futbol, gerek voleybol, bilek güreşi ve minder güreşinde Çivrilli sporcular birçok başarıya imza atmıştır.

    İlk defa geçen sene voleybol takımımızı oluşturarak müsabakalara katıldık. Amacımız Çivrilli gençleri spora alıştırmak. Geçen sene hiç yerli voleybolcumuz yok iken bu sene 5 tane yerli sporcumuz voleybol takımımızda oynamaktadır. Ali Kemahlı, Umut Can Aksoy, Behlül Demirgıran, Hüseyin Er, Halis Başkaya. Geçen hafta oynanması gereken müsabakada Expo Ata Spor’un ligden çekilmesi nedeni ile voleybol takımımız bu maça gitmedi. Ama nedense ligden çekilmişiz gibi bir algı yaratılarak üzerimize oyunlar oynanmaktadır ve ayrıca bu hafta çıktığımız Muğla Köyceğiz maçını  takımımız 3-1 gibi net bir skor ile kazanmıştır.

    Bizler sürekli olarak Çivril’de sporun ve sporcunun çoğalması yönünde gayret göstermekteyiz. Bu doğrultuda ilk defa geçen sene voleybol kız takımımızı kurduk. Yaşları 8 ila 13 arasında değişen bu kızlarımız hem Denizli okullar arası hem de Denizli kulüpler arası çıkmış oldukları tüm müsabakaları kazanmışlardır. Kızlarımıza ve voleybol takımlarımıza başarılar dileriz.

    GELELİM FUTBOLA!

    Geçen sene devraldığımız kulüp 2021-22 Denizli Süper Amatör maçlarında çıkmış olduğu 16 müsabakada sadece 1 yenilgi alarak Playoff maçlarına trajedik olarak katılamamıştır. Bu sene ise takımımız çıkmış olduğu lig maçlarında 5 maç sonunda 4 galibiyet 1 beraberlik ile ligin zirvesindedir. Sportif başarıdan daha önemlisi iki sene öncesinde Çivril Spor’un müsabakalarını 15-20 kişi izlerken geçen sezon ve bu sezon takımımızın tüm iç saha maçlarında ortalama 1000 seyirci ile oynamaktadır. Ve söylendiğinin tam aksine takımımızda 11 tane Çivrilli sporcumuz ter dökmektedir. Orhan Ülker, Ahmet Serat Özgür, Umut Özkan, Mehmet Fedai, Mustafa Kemal, Hamza Günendi, Volkan Elçi, Hüseyin Özkurt, Berkay Şahan, Ramazan Doğan Daşar, Melih Kaya “Takımda hiç Çivrilli kalmamış” lafını söyleyenler neyin peşindedir anlamış değiliz. Futbol takımımıza başarılar diler tirübünleri dolduran ve bizi destekleyen tüm Çivrilli hemşerilerimize teşekkür ederiz.

    Minder güreşi takımımız Ahmet Çelimli önderliğinde iki sezondur kendi kilolarında düzenlenen müsabakalarında toplamda 25 madalya kazanarak ve daha da önemlisi 7 tane çocuğumuzu Devlet Güreş Eğitim Okullarına göndermiştir. Sporcularımıza ve hocamıza başarılar dileriz.

    Bilek güreşi takımımız Çetin Oğuz önderliğinde Türkiye’de adından söz ettiren birkaç kulüpten birisi olmayı başardı. İki sezondur düzenlenen yurt içi turnuvalarda elliye yakın madalya kazandık ve ayrıca Avrupa ve Dünya Şampiyonu çocuklar yetiştirdik.

    Sporcularımıza ve hocalarımıza müsabakalarında başarılar dileriz. Tüm bu branşların büyük çapta maddi giderleri olmaktadır. Bizlere bu konuda yardımcı olan sayın Belediye Başkanımız Niyazi Vural’a ve saygı değer Çivril esnafına çok teşekkür eder saygılar sunarız.”

    YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası