• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404

BÖLGE TRAFİK VE JANDARMA TRAFİK EKİPLERİ REFLEKTÖR KONUSUNDA UYARI VE BİLGİLENDİRME YAPTI

18/11/2022

BÖLGE TRAFİK VE JANDARMA TRAFİK EKİPLERİ REFLEKTÖR KONUSUNDA UYARI VE BİLGİLENDİRME YAPTI

    Çivril’de trafiğe çıkan traktör sürücülerine reflektör bilgilendirmesi yapıldı.

    Bölge Trafik ve Jandarma Trafik ekipleri tarafından karayoluna çıkan traktörler denetlenirken sürücüler reflektör ve ikaz ışıklandırmaları konusunda bilgilendirildi.

    Çivril’de Bölge Trafik Denetleme ve Jandarma trafik ekipleri, tarımsal faaliyette bulunan araçlara yönelik gerçekleştirdiği denetimde, sürücüleri önce bilgilendirdi, sonra reflektörü olmayan römorkların eksiklerini giderdi.

    Olası traktör kazalarının önüne geçebilmek maksadıyla kapsamlı denetimler ve her fırsatta bilgilendirme çalışması yapan Kıralan Bölge Trafik Denetleme İstasyonu ekipleri, Denizli Uşak karayolu üzerinde bulunan Yakasomak ve Hadim Pancar alım noktasında bulunan traktörlere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimde özellikle traktörlerde görünmeyi sağlayan üçgen reflektör, flaşörlü lamba ile traktörlerde zorunlu olan devrilme esnasında sürücünün traktörün altında kalarak ölmesini veya ağır yaralanmasını engelleyen koruma çerçevesinin bulunup bulunmadığı kontrol edildi.

    Gece görünmeyi sağlayan reflektör bulunmayan traktör sürücülerine eksiklerini gidermesi konusunda yönlendiren ekipler bazı römorkların reflektörlerini sürücüler ile birlikte taktı.

    Yakasomak ve Hadim mahallelerinde yapılan denetimlerde traktör sürücülerini bilgilendirmelerde bulunan ekipler “Tarımsal faaliyette bulunan araçların karışmış olduğu kazaları en aza indirerek vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için trafik denetimi ve bilgilendirme faaliyetlerimize devam edilecektir” dedi.

    Traktör sürücüleri de kendilerini bilgilendirmelerde bulunup, reflektör hediye eden ekiplere teşekkür etti. Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası