• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

OPTİSYEN EMRE AYHAN DENİZLİDE İŞYERİ AÇTI

18/11/2022

OPTİSYEN EMRE AYHAN DENİZLİDE İŞYERİ AÇTI

    Çivrilli optisyen Fatih Ayhan’ın oğlu optisyen Emre Ayhan Denzili’de işyeri açtı.

    Çivril’in genç girişimcilerinden Emre Ayhan Denizli’de Emre Optik Gözlük ve Lens mağazasını hizmete açtı. Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi Yeşilköy Caddesi üzerinde hizmete açılan Emre Optik' in kurdelesi 16.Bölge Denizli Optisyen-Gözlükçüler odası başkanı Hasan Erişkin ve Çivrilli iş insanı Erol Şahan ile genç girişimci Emre Ayhan ve ailesi tarafından kesildi.

    Açılış öncesi bir konuşma yapan gözlükçüler odası başkanı Hasan Erişkin, genç girişimciyi tebrik ederek “Gözlük insanların hayatının vazgeçilmezlerinden oldu. Belli bir yaştan sonra insanlar ister istemez gözlük kullanıyorlar. Sağlık yönünden böyle güzel bir hizmetin yapılmasında, böyle güzel bir müessesenin açılışında burada olmaktan mutlu oldum” diyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

    Konuşmanın ardından işyerinin açılış kurdelesi, iş insanı Erol Şahan ile Gözlükçüler odası başkanı Hasan Erişkin ve Ayhan ailesi tarafından dualarla birlikte kesildi.

    Denizli ve Çivril’den çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.            Haber: Naciye ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası