• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

BÜYÜKŞEHİR’DEN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA KONSERİ

18/11/2022

BÜYÜKŞEHİR’DEN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA KONSERİ

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yıldönümü dolayısıyla anmakonseri düzenledi. 160 kişiden oluşan Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu,Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü dolayısıyla anma konseri düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleştirilen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği KoroŞefi Ahmet Nuri Çağdaş yönetimindeki 160 kişilik dev kadro, Atatürk’ün sevdiği eserleri seslendirdi. Büyük beğeni ile izlenen konserde izleyiciler sanatçıları dakikalarca alkışladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun da sahne aldığı programa katılanlar unutulmaz bir anma gecesine tanıklık etti.

    "Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacağız”

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konserin ardından yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, Ulu Önder’in kültür ve sanata da çok önem verdiğini anlattı. Çok başarılı bir anma programı izlediklerini ifade eden Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Koromuz bu konser için gönüllü bir şekilde aylarca çalıştı, ben şahidim. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacağız. Şehrimizi, ülkemizi daha ileriye ve daha güzele götürmek için el ele, birlikte inşallah çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalsın diyorum." Başkan Zolandaha sonra KoroŞefi Çağdaş’a Denizli Horozu görseli bulunan kaide hediye etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası