• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

ÇEŞME’DEKİ YARIŞMAYA ÇİVRİL’DEN KATILAN TEKİN İKİNCİ OLDU

10/11/2022

ÇEŞME’DEKİ YARIŞMAYA ÇİVRİL’DEN KATILAN TEKİN İKİNCİ OLDU

    Argeus Travel & Events tarafından, Veloturk iş birliği ve Carraro’nun isim sponsorluğunda Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde ve destekleriyle gerçekleştirilen Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro 2022’de iki parkuru tamamlandı.

    Veloturk Gran Fondo Çeşme 2022'nin startı Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Shimano Türkiye Genel Müdürü ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Cengiz ve Argeus Travel & Events sahibi Aydın Ayhan Güney tarafından verildi.

    Çeşme’nin nefes kesen manzarası eşliğinde kıyasıya mücadele içinde geçen yarışın kayıt ücretleri, Sarper Günsal, Arda Türkmen, Berkem Ceylan, Aydın Diricanlı, Okan Can Yantır ve Umut Duygu tarafından kurulan Veloturk sayesinde, “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” projesiyle ihtiyaç sahibi çocuklara bisiklet hediye edilmesine olanak sundu.

    13 ÜLKEDEN 1.159 BİSİKLETÇİ

    Organizasyon başarısı ve doğal güzelliklerle dolu parkurlarıyla amatör bisikletçilerden yoğun ilgi gören Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro 2022’de 13 ülkeden 1.159 bisikletçi parkura çıktı. Bu yıl Gran Fondo World Tour® takvimini de alınmasıyla beraber yarışa olan ilgi de büyük oldu. Uluslararası Bisiklet Birliği-UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetmeliklerine göre düzenlenen 110 km’lik Carraro Parkuru ve 63 km’lik Toyota HYBRID Parkuru’nda ilçemiz Çivril'den katılan İzzet Tekin paralimpik kategorisinde 2. Oldu. Tekin “Bu eşsiz organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası