• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

AK PARTİ ÇİVRİL İLÇE TEŞKİLATI “TÜRKİYE YÜZYILI” PROGRAMINA KATILDI

02/11/2022

AK PARTİ ÇİVRİL İLÇE TEŞKİLATI “TÜRKİYE YÜZYILI” PROGRAMINA KATILDI

    AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da ülkenin ikinci yüzyılına dair yeni program ve hedeflerin yer aldığı "Türkiye Yüzyılı" vizyonunu paylaştığı programa katıldılar.

    AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı Ankara’da düzenlenen programa yoğun katılım sağladı. İlçe başkanı Halil Ertuğrul, Türkiye yüzyılı programı için Ankara’ya gittiklerini ve orada ilk günkü aşk ve heyecanla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı önemli adımlara şahitlik ettiklerini söyledi.

    AK Parti geride bırakılan 20 yılda ülkede ulaşımdan sağlığa, ekonomiden bilim ve teknolojiye, sanayiden tarıma, çevreden turizme birçok alanda önemli adımlar atarak "Türkiye Yüzyılı" ile Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına dair yeni vizyonunu ortaya koymuş oldu. AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı olarak durmadan, yorulmadan çalıştıklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la omuz omuza yürümekten onur duyduklarını belirten Ertuğrul sözlerini şöyle tamamladı: “20 yıldır genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızla aynı dava için çalışıyoruz. Milletimize hizmet için geleceğe yönelik adımlar atan Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonunu hep birlikte dinledik. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Türkiye Yüzyılı' atılımıyla karşılamaya hazırlanıyoruz. Daha önce milletimizi nasıl 2023 hedeflerimize ufkuyla buluşturmuşsak, inşallah şimdi de Türkiye Yüzyılı programımızla 2053 vizyonumuzun inşasına başlıyoruz.” Dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası