• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

ÇEVAK YÖNETİCİLERİ ÇİVRİLLİ ÖĞRENCİLERLELE

02/11/2022

ÇEVAK YÖNETİCİLERİ ÇİVRİLLİ ÖĞRENCİLERLELE

    2022 – 2023 öğretim yılında 210 öğrenci ÇEVAK'tan burs almaya hak kazandı.

    Çivrilliler Eğitim Vakfı (ÇEVAK) mütevelli heyeti ve yöneticileri bu yıl burs almaya hak kazanan öğrenciler ile vakıf binasında bir araya geldi. Öğrencilere başarı dileklerini ileten vakıf yöneticileri Çivril ile ilgili hasbihal etme fırsatı buldu.

    Kurulduğu 1993 yılından itibaren yükseköğrenim gören öğrencilerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla Çivrilli öğrencilere burs veren ÇEVAK, 2022 -2023 öğretim yılında vakıftan burs almaya hak kazanan öğrenciler ile bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Geçen yıllarda vakıftan burs alan öğrenciler ile 2022 -2023 öğretim yılında ilk defa burs almaya hak kazanan öğrenciler ile vakıf mütevelli heyeti ve idareciler öğrenciler ile birlikte yemek yedi.

    HEM MADDİ HEM MANEVİ DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

    Öğrencilerin öğrenim hayatı boyunca yanlarında olmaya gayret ettiklerini belirten vakıf yönetim kurulu başkanı Doktor Hüseyin Güngören “2022 -2023 öğrenim dönenimde burs almaya hak kazanan öğrencilerimizle tanışmak amacıyla bir araya geldik. Bu yıl ÇEVAK olarak 210 öğrencimize aylık 400 lira olmak üzere 8 ay boyunca burs vereceğiz. Bunun yanında vakıf binamızda öğrencilerimizle bir araya gelerek özellikle İstanbul’da öğrenim gören öğrencilerimizin hasret ve özlemlerini azaltmaya çalışacağız” dedi.

    HER SENE DAHA ÇOK ÖĞRENCİYE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ

    Öğrencilerle bir süre sohbet eden başkan Güngören, ÇEVAK ve Çivlililer olarak daha çok öğrenciye destek olmak istediklerini belirterek “Amacımız daha çok Çivrilli öğrenciye daha fazla miktarda burs verebilmek, destek olabilmek. Bugüne kadar hem İstanbul’da yaşayan hem de Çivril’de ikamet eden hayırsever hemşerilerimizin destekleri ile yaklaşık 30 yıldır burs veriyoruz. Destekçilerimiz sayesinde her sene hem burs miktarı, hem de öğrenci sayımız artıyor” dedi.

    Tanışma toplantısı, birlikte yenen yemekten sonra sona erdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası