• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436

ÇİVRİL’Lİ İŞ ADAMI YÜKSEL TANRIKULU’NUNDA YÖNETİMİNDE BULUNDUĞU DTB BAŞKAN ZOLAN’I ZİYARET ETTİ

02/11/2022

ÇİVRİL’Lİ İŞ ADAMI YÜKSEL TANRIKULU’NUNDA YÖNETİMİNDE BULUNDUĞU DTB BAŞKAN ZOLAN’I ZİYARET ETTİ

    DTB Başkanı İbrahim Tefenlili ve yeni yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Çivril’li İş Adamı Yüksel Tanrıkulu’da katıldı.

    Üretici destekleri nedeniyle başkan Zolan’a teşekkür eden Tefenlili, işbirliğinde yapacakları 2 adet lisanslı depoculuk tesisinin tarım sektörü açısından çok önemi bir yatırım olduğunu söyledi.

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kısa süre önce genel kurullarını tamamlayan Denizli Ticaret Borsası (DTB) Başkanı İbrahim Tefenlilive yeni yönetimini ağırladı. DTB Başkanı Tefenlili ziyarette yaptığı konuşmada tarıma verdikleri desteklerden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür ederek, “Bugün Denizli’de hep söylediğimiz ama yapamadığımız lisanslı depoculuğu inşallah birlikte başaracağız. Bu konuda bize büyük bir destek verdiniz. Lisanslı depoculuk 360 köyümüze dokunan bir proje ve bunu çok önemsediniz. İnşallah şehrimize, tarımla iştigal eden tüm insanlarımıza hayırlı olur” dedi. DTB Meclis Başkanı İbrahim Yayan ise, Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile kente yapılacak 2 adet lisanslı depoculuk tesisinin büyük bir proje olduğunu vurgulayarak, “Burada üretici ezilmeyecek. Bu anlayış içerisinde olmanız bizi daha çok mutlu etti. Teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Denizli öncü tarım kentlerinden

    Başkan Zolan ise genel kurul sonuçlarının hayırlı olmasını dileyerek, “Öncelikle yeni görevinizden dolayı sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada inşallah el ele şehrimize hizmet edeceğiz” dedi. Denizli’nin tarımsal ürünler yönünden birçok şehrin önünde olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Ticaret Borsamız tarım ürünlerinin değerlendirilmesinde, vatandaşlarımızın bilgilendirilmesinde, üretimin yurtiçinde ve yurtdışında satışında, pazarın sağlıklı oluşmasında bugüne kadar olağanüstü katkı sağladı. Bu katkı artarak devam etsin inşallah. Sizlerle işbirliğinde hayata geçireceğimiz Denizli Merkez ve Çivril ilçemizdeki lisanslı depoculuk tesisini bitirmeyi Allah’ım bizlere nasip etsin. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.”

    T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası