• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

02/11/2022

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

    Yeşil Çivril Belediye Spor üçte üç yaparak puanını 9’a çıkardı.

    Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Yeşil Çivril Belediye Spor evinde oynadığı maçtan galibiyetle ayrıldı. Son on dakikasında kalecisiz kalan Yeşil Çivril Belediye Sporda maçın yıldızı iki gol atarak takımına 3 puanı kazandıran İsmet Özkan oldu.

    Evinde Irlıganlı Spor’u ağırlayan Yeşil Çivril Belediye Spor ilk yarıda bulduğu gollerle üç puanın sahibi oldu. Maça hızlı başlayan Yeşil Çivril Belediye Spor 5. dakikada İsmet Özkan’ın attığı golle maça bir sıfır önde başladı. Golden sonra ataklarını sıklaştıran yeşil beyazlı ekip 40. dakikada İsmet Özkan’ın attığı ikinci gol ile soyunma odasına 2 – 0 üstün gitti.

    İkici yarıda daha kontrollü bir oyun sergileyen Yeşil Çivril Belediye Spor’da kaleci Furkan maçın 80. dakikasında rakibiyle çarpışarak sakatlandı. Kaleci Furkan sakatlandığı pozisyonda kırmız kart görerek oyun dışında kaldı.

    Sahada yapılan ilk müdahaleden sonra Furkan ambulans ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırılırken yapılan kontrol ve tedaviden sonra durumunda korkulacak bi durum olmadığı belirtildi.

    Yeşil Çivril Belediye Spor oynadığı son maç ile puanını 9’a çıkartarak Ligin zirvesine yerleşti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası