• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM CUMHURİYET KUTLAMASI

02/11/2022

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM CUMHURİYET KUTLAMASI

    Çivril’in tek resmi özel anaokulu olan Özel Şahan Masal Diyarı Anaokulu öğrencileri Cumhuriyet Bayramı’nı doyasıya kutladı.

    29 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilen kutlama törenine öğrenciler, veliler, okul yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

    İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programı, okul yöneticilerinden Sertan Şahan’ın yaptığı bilgilendirme ile devam etti. Şahan Cumhuriyet rejiminin öneminden bahsederek tüm misafirlerin Cumhuriyet Bayramını kutladı. Birey olarak Cumhuriyet rejimlerine ve kazanımlarına ölene kadar bağlı kalacaklarına ve Cumhuriyet yolunda yürüyen çocuklar yetiştireceklerini belirten Şahan “Yaşasın Cumhuriyet” dedi.

    Program minik öğrencilerin sahne aldığı birbirinden güzel gösterilerle devam etti.

    Çocuklara Cumhuriyet ruhunu yaşatmak ve aşılamak amacıyla hazırlanan gösterilerde öğrenciler okudukları şiirlerle, ailelerine ve kendilerine unutulmaz anlar yaşattılar.

    Salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlar öğrencilerin yaptığı gösterileri dakikalarca alkışladı. Veliler çocuklarının Cumhuriyete bağlı bireyler olarak büyüdüğünü görmekten onur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek öğretmenlere teşekkür ettiler.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası