• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUKLAR İÇİN BİLİM VE SANAT MERKEZİ AÇILDI

24/09/2022

ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUKLAR İÇİN BİLİM VE SANAT MERKEZİ AÇILDI

    Özel yetenekli çocuklar ve ailelerine büyük kolaylık. Çivril’in büyük eksiklerinden bilim ve sanat merkezi açıldı.

    Özel yetenekli çocukların yeteneklerini geliştirmek ve becerilerine göre eğitim almalarına olanak sağlayan BİLSEM, Çivril’de açıldı. Eğitime başlayacak merkez ile birçok aile Denizli’ye gitme zahmetinden kurtulmuş olacak.

    Milli Eğitim Bakanlığı,  Çivril Milli Eğitim Müdürlüğü’nün teklif ettiği Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM)’i onayladı. İlkokul ve ortaokul çağındaki öğrencilerin eğitim öğretim göreceği Bilim ve Sanat Merkezi (BİLMSEM) 2022 – 2023 eğitim öğretim yılında faaliyete başlayacak. Çivril ortaokulu binasın en üst katında eğitim verecek olan merkezde zihinsel, görsel sanatlar veya müzik yetenek alanlarından özel yetenekli olarak tanımlanan öğrenciler öğrenim görecek.

    BİLSEM, İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamak ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumu.                      Haber: Naciye ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası