• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

GÜNEY YILMAZ ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

26/08/2022

GÜNEY YILMAZ ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

    Kasap Gökan Yılmaz oğlu Güney Yılmaz’ın sünnet düğününü gerçekleştirdi.

    Çivril’in güler yüzlü esnaflarında Kasap Gökan Yılmaz geçtiğimiz Pazar günü oğlu Güney Yılmaz’ın sünnet törenini gerçekleştirdi. Sünnet töreni Yılmaz ailesinin Yukarı Mahalledeki evlerinin önünden oluşturulan konvoy ile başladı. Bir çok aracın katıldığı sünnet konvoyu şehir trafiğinde zaman zaman tıkanmalara neden oldu. Sünnet çocuğu konvoy eşliğinde gezdirildikten sonra Gökan Yılmaz’ın baba ocağı Ömerli mahallesine gidildi. Burada tertip edilen yemek ve eğlence ile devam eden sünnet töreninde Gökan Yılmaz ve eşi Ebru Yılmaz davetliler ile teker teker ilgilendi. Gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenen davetliler Yılmaz ailesinin mutluluğuna ortak oldular.

    Kasap Gökan Yılmaz evladının mürüvetini gördüğü için büyük mutluluk yaşadığının altını çizerek, “Ebebveynlerin en büyük mutluluğu çocuklarının yüzünün güldüğünü görmektir. Evladımızın yüzünü güldüren tüm dostlarımıza ailem adına şükranlarımı sunarım. Gün gün çocuklarımızın yetiştiğini görmek, onların mürüvetlerine şahit olmak, vatanına milletine bağlı  bireyler olarak büyüdüğünü görmek ne güzel bir duygu. Mevlam tüm ailelere çocuklarının yüzünü güldürmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

    Biz de Çivril 30 Ağustos Gazetesi olarak Yılmaz ailesini tebrik eder, çocuklarının büyük düğünlerini de görmelerini temenni ederiz.        H: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası