• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

IŞIKLI GÖLÜNE 300. 000 SAZAN YAVRUSU BIRAKILDI

19/08/2022

IŞIKLI GÖLÜNE 300. 000 SAZAN YAVRUSU BIRAKILDI

    Ege Bölgesinin en büyük tatlı su göllerinden, Işıklı Gölüne yavru balık bırakıldı.

    Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen "Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi" kapsamında, Işıklı Gölüne 300.000 Sazan balığı yavrusu bırakıldı. Balık bırakma programına AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Gıda Tarım ve Orman İl Müdürü Şakir Çınar, TKDK Denizli İl Koordinatörü, AK Parti İlçe Yönetimi, protokol üyeleri ile mahalle sakinleri ve balıkçılar katıldı.

    Beydilli Mahallesinde düzenlenen tören ile Işıklı Gölü’ne 300.000 yavru sazan bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Beydilli Mahalle Muhtarı Atila Savran yaptı. Muhtar Savran, konuşmasında Beydilli’nin turizm ve su ürünleri yetiştiriciliğinde marka olduğunun altını çizerek “Yapılacak damlama sulama sitemi ile göl, balık ve turizm için daha verimli hale gelecek” dedi.

    Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise “Işıklı Gölümüze Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi kapsamında 300.000 yavru sazan balığı bıraktık. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyor, bereketli olmasını diliyorum” dedi.

    Protokol üyelerinin konuşmaları ile devam eden program, katılımcılara balık ekmek ikramı yapılmasının ardından sazan yavrularının göle bırakılması ile sona erdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası