• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

ÇİVRİL ESNAFI KOOPERATİFİN MEVLÜDÜNDE BULUŞTU

08/08/2022

ÇİVRİL ESNAFI KOOPERATİFİN MEVLÜDÜNDE BULUŞTU

Çivril Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi hizmet binası törenle açıldı.
Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Hizmet binası açıldı. Esnafların büyük ilgi gösterdiği binanın açılış kurdelesini Denizli Büyükşehir belediyesi Osman Zolan Kesti.
Yapılan genel kurul ardından başlayan yenileme çalışmaları kapsamında tasarlanan ve daha işlevsel hale getirilen Çivril Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif hizmet binası, düzenlenen tören ve okutulan mevlit ile hizmete açıldı. Çivril Esnaf Odası ve Kredi Kefalet kooperatifi üyesi esnaflarla birlikte protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve STK ve Çivrillilerin katıldığı açılış töreninde 5000 kişilik yemek ikramı yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören protokol konuşmaları ve yapılan dua ile devam etti.
Çivril Esnaf Kefalet Kooperatifinde uzun yıllar başkanlık görevini yürüten Kazım Duyar ile bugüne kadar başkanlık yapmış isimlere teşekkür plaketi verilmesinin ardından bina, Çivril Kaymakamı Turan Soğukoluk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Denizli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol tarafından kesilen kurdele ile hizmete açıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası