• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613

BAŞKAN GÖKTAŞ ÇİVRİL SPOR İÇİN KOLLARI SIVADI HEDEF ŞAMPİYONLUK

29/06/2022

BAŞKAN GÖKTAŞ ÇİVRİL SPOR İÇİN KOLLARI SIVADI HEDEF ŞAMPİYONLUK

Çivril Belediye Spor Kulübü geçtiğimiz hafta gerçekleşen Nilüfer Şenliklerinde standt açarak kulüp için gelir elde etti.
1.’si gerçekleşen Nilüfer Şenliklerinde Çivril Belediye Spor Kulübü Başkanı Yasin Göktaş ve yönetim kurulu üyesi Lütfi Karaman başta olmak üzere sporculardan oluşan grup festivalde çay, köfte gibi yiyecek içecek satarak kulüp için gelir elde etti.
Başkan Yasin Göktaş çay ocağında çay satarken yönetim kurulu üyesi Lütfi Karaman’da ona yardım etti. Festival boyunca oldukça iyi gelir elde ettiklerini belirten başkan Göktaş “Bu sene şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi yine biziz. Sezon sonundan itibaren yaptığımız girişimler ile kulübe ekstra para kazandırmanın yollarını buluyoruz. Elde edilen gelir ile bomba transferler gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Kulüp yöneticisi arkadaşlarım başta olmak üzere bir çok dalda fedakarca ter döken sporcularımıza teşekkür ederken, bizlerden desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Çivril halkına da şükranlarımızı sunarız” ifadelerini kullandı.
Kulübün yönetim kurulu üyesi, MHP İlçe Başkanı ve MHP belediye meclis üyesi Lütfi Karaman yaptığı açıklamada ortak sevdalarının Çivril olduğunu vurguladı. Karaman; “Amacımız Çivril’i, Türkiye’nin parlayan yıldızı yapmak. Bu bağlamda öncelikle yapılan festivalin çok faydalı olduğunu belirtmek isterim. Ülkenin dört bir yanından festivale katılımlar oldu. İlçemiz adına gurur verici bir etkinlik. Biz de Çivril Belediye Spor Kulübü olarak kulübümüze faydalı olabilmek adına böyle bir çalışma yaptık. Umarım gerçekleştirdiğimiz çalışmalar başkanımız Yasin Göktaş’ın önderliğinde en kısa zamanda meyvesini verecek” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası