• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ÇİVRİL’DE 4 HÂKİM VE 2 SAVCININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

22/06/2022

ÇİVRİL’DE 4 HÂKİM VE 2 SAVCININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz atama kararnamesi yayınlandı. Kararnameye göre; Çivril’de 4 hâkim,2 savcının görev yeri değişti.
Hâkimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, hâkim ve savcı yer değişikliği sonuç listesini yayınladı. Yayımlanan yaz kararnamesine göre Çivril’de görev yapan bazı hâkim ve savcıların da görev yeri değişti.
Hâkimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesin tarafından hazırlanan 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesi ile 5075 adli yargı, 351 ise idari yargıdan olmak üzere toplam 5426 hâkim savcının görev yerinde değişiklik yapıldı.
Yayımlanan kararnameye göre Çivril’de hâkim olarak görev yapan Gülpembe Aslan Bozlak Bayburt Hâkimliğine, Samed Kılıç Şile Hâkimliğine, Fatma Betül Turhan Avanos Hâkimliğine, Meltem Sal Bursa Hâkimliğine atanırken, Adana hakimi olarak görev yapan Muhammed Yusuf Akşit Çivril Hâkimi, Adana Hakimi Abdullah Yıldız Çivril Hâkimi, Safranbolu Hakimi Tuğba Yıldız Çivril Hâkimi, Niksar hakimi Mehmet Poyraz Çivril Hâkimi olarak atandı.
Yayımlana yaz kararnamesine göre Çivril Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Mehmet Sekmen, Şarkışla Cumhuriyet Savcılığı’na, Serhat Ulu ise Gerze Cumhuriyet Savcılığı’na atandı. Görev yeri değişen 2 savcının yerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Enis Tuzcuoğlu, Çivril Cumhuriyet Savcılığı’na atandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası