• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

CHP’DE GENİŞLETİLMİŞ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI

22/06/2022

CHP’DE GENİŞLETİLMİŞ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Başkanlığı genişletilmiş ilçe toplantısı yapıldı.
Yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve yerel seçimler öncesi izlenecek yol haritasının tartışıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, seçime kadar çok çalışmaları gerektiğini kaydetti.
CHP Çivril İlçe Örgütü genişletilmiş ilçe danışma kurulu toplantısı Ziraat Odası Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, il kadın kolları başkanı Ayşen Kocabay, önceki dönem belediye başkanı Hakkı Aslan, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.
Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilçe başkanı Bedri Ataş’ın açılış konuşması ile başladı.
Konuşmasında birlik ve beraberlik ile önce cumhurbaşkanlığı sonra da Çivril’de seçim zaferini yakalayacaklarını belirten Başkan Ataş, “Önümüzde bir seçim var. Yönetemiyorlar, durum orta da. Geçim için, dirlik düzen için, adalet için artık seçim şart. Seçim startını bugünden Çivril’de veriyoruz. Gün birlik zamanı. Gün dayanışma zamanı” dedi.
Ataş konuşmasında toplumun huzursuz ve mutsuz olduğuna dikkat çekerek “Üretici mutsuz, esnaf mutsuz, halk mutsuz. Çivril, ülkemizden farklı değil. Mutsuzların umudu olmak zorundayız. Bu çileli, zor ve bir o kadar da kara günlerden çıkışın yolu demokrasiden geçiyor. Demokrasiyi, hakkı, hukuku, adaleti biz getireceğiz. Önceliğimiz genel seçimler. Seçim hazırlıklarına başladık. Sandık görevlilerimizi belirledik. Artık, bir olma, iri olma, diri olma ve kazanma zamanı. Katılım gösteren, iktidar yürüyüşüne katkı koyan, coşku duyan tüm yol arkadaşlarımı kucaklarım” dedi.
Toplantı Bedri Ataş’ın konuşmasının ardından il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Hakkı Aslan, Ömer Köseoğlu ve belediye meclis üyeleri ve partililerin konuşmalarının ardından sona erdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası