• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

ÇİVRİL BİSİKLET FESTİVALİNE HAZIR

09/06/2022

ÇİVRİL BİSİKLET FESTİVALİNE HAZIR

Çivril’de ‘İki Teker Herkese Yeter’ festivali başlıyor.
Bu yıl 4’üncüsü yapılacak olan Çivril bisiklet festivalinin hazırlıkları tamamlandı. Çivril Belediyesi ve AKİDAK önderliğinde yapılan festivale yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda bisiklet kulübü ve sporcusunun katılması bekleniyor.
Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet festivalinin 4’üncüsü 10 – 12 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Yurt içi ve yurt dışından birçok bisiklet kulübünün destek verdiği festival için yaklaşık 400 sporcunun Çivril’e geleceği bildirildi.
Katılımcılar festivalin ilk gününde Çivril’in önemli tarihi ve turizm noktalarından Beyce Sultan ve Ahmetcik Mesirelik Alanında olacaklar. Bisikletçi ve katılımcılar festival etkinliğin ikinci günü İğdir, Naldanlı, Belkuyu, Belence, Aşağı Çapak, Osmanköy, Işıklı Mahalleleri güzergahında pedal çevirecekler. Festivalin son gününde ise bisiklet turu Beydilli, Gümüşsu, Süngüllü, Çandır, Emirhisar Mahalleleri ile Ahmetçik Mesirelik Alanı rotasıyla tamamlanacak.
Düzenlenen etkinlik ile yaklaşık 400 sporcu üç gün boyunca Çivril’in tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı yakalayacak.
Festival ile ilgili olarak bilgilendirme ve açıklama yapan belediye başkanı Niyazi Vural; “ Festivallerle yeşilin ve mavinin buluştuğu eşsiz manzaraya sahip olan Işıklı Gölümüzü, çağlar arası kırk kültür tabakasına rastlanan Beyce Sultan Yerleşkesi’ni ve daha nice doğal, tarihi ve doğal güzelliklerimizi ülkemizin dört bir yanından gelen bisiklet severlere tanıtmayı amaçlıyoruz. Bunun yanında ilçemizin bisiklet ve sportif faaliyetlerin çoğalması sosyal, kültürel yapısına katkı sağlayarak bisiklet kültürünün daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm bisiklet severleri festivalimize davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.
Bisiklet Festivali 11 Haziran Cumartesi akşamı saat 21:00’de düzenlenecek halk konseri ile sona erecek.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası