• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

AK KADINLAR SANDIK BAZLI EV TOPLANTISI YAPTI

09/06/2022

AK KADINLAR SANDIK BAZLI EV TOPLANTISI YAPTI

Çivril AK Parti Kadın Kolları yeni yönetim kurulu oluşturuldu.
AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar’ın katıldığı toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri seçildikten sonra ilk sandık bazlı ev toplantısını Haydan Mahallesi’nde gerçekleştirdiler.
AK Parti Çivril Kadın Kolları Başkanı Fatma Duzcu ve yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar ile birlikte AK kadınlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
“BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HEDEF 2023 'E DOĞRU DURMAK YOK”
Yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyen Feride Kabadayılar; “ Elması, ay çekirdeği ve haşhaşı ile meşhur şirin İlçemiz Çivril’deyiz. Çivril İlçe Başkanlığımızda, İlçe Başkanımız Sayın Halil Ertuğrul, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Fatma Duzcu ve İlçe Kadın Kolları üyelerimiz ile bir araya geldik. Yeni yönetim kurulumuzun Çivril’imize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Birlik beraberlik içinde hedef 2023 'e doğru durmak yok ”dedi.
“AK KADINLARIN HEYECANI BİZLERİ DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA TEŞVİK EDİYOR”
AK Kadınlar olarak ilçemizde yeni bir soluk getireceğiz diyen Fatma Duzcu; “AK Kadınlar olarak İl Kadın Kolları Başkanımız Feride Kabadayılar'ın katılımıyla yönetim kurulumuzu oluşturduk. Yeni, dinamik ve deneyimli yönetimimizle ilçemize yeni bir soluk getireceğimizi inanıyorum. İlçe başkanımız Halil Ertuğrul ile birlikte daima AK kadınlar olarak 2023 hedeflerimiz doğrultusunda durmadan çalışacağız. Yeni yönetim kurulumuzu oluşturduktan sonra Haydan Mahallemizde Hatice Ertekin’in ev sahipliğinde sandık bazlı ev toplantımızı gerçekleştirdik. AK kadınların heyecanı bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor. AK davada gönül gönüle yapacağımız tüm çalışmalar da tüm hanımlara şimdiden başarılar diler teşekkürler ederim ”ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası