• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILDI

09/06/2022

HALK EĞİTİM MERKEZİ YILSONU SERGİSİ AÇILDI

Çivril İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün yılsonu sergisi törenle açıldı.
Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yılsonu sergisi çiftçi malları koruma eski binasında açıldı. Açılışa, Çivril Kaymakamı Turan Soğukoluk, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Keskin, Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Eroğlu, siyasi parti temsilcileri, STK yönetici ve üyeleri, daire amir ve müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Eroğlu yaptı. Müdür Eroğlu konuşmasında halk eğitim merkezilerinin üstlendiği misyon ve yıl boyunca mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve kaymakam Turan Soğukoluk’un konuşmalarının ardından HEM bünyesinde açılan halk oyunları ekibi ile karate ve savunma sporları kursiyerlerinin performans gösterileri sahnelendi.
HEM öğretmen ve eğitmenlerinin türkü dinletisinin ardından kaymakam ve beraberindekiler sergiyi gezerek ürünler hakkında bilgi aldı. Sergide 18 usta öğreticinin kursuna katılan yaklaşık 350 kursiyerin el emeği rölyef, giyim, örgü, takı tasarım, yağlı boya ve el sanatları dalında ürettiği ürünler yer alıdı.
Milli Eğitim Bakanlığının 1-7 Haziran 2022 tarihlerinde belirlediği “Hayat boyu öğrenme haftası” etkinliklerinde, Çivril Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerin yıl boyunca el emekleriyle hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı sergi beğeni topladı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası