• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

NİLÜFERLER ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

26/05/2022

NİLÜFERLER ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Işıklı Gölü beyaz gelinliğini giydi ziyaretçilerini bekliyor.
Dingin suları ve doğal güzelliği ile ziyaretçilerine her mevsim görsel şölen sunan Işıklı Gölü Haziran ayı ile birlikte çiçek tarlasına döndü. Su papatyaları ve Nilüfer çiçekleri bir ay sürecek sezonda ziyaretçilerini karşılamaya hazır.
Yaz mevsiminin gelmesiyle Türkiye’nin en büyük Nilüfer bahçesi haline dönen Işıklı Gölünde Nilüfer sezonu açılıyor. Yaklaşık 300 dönümlük bir alanda açan çiçekler bir ay boyunca ziyaretçilerini bekliyor. Çivril Belediyesinin girişim ve katkılarıyla iki yıldır gölde yapılan tekne turları ile binlerce kişi Nilüfer çiçeklerini yakından görme fırsatı yakalıyor.
Yurt içi ve dışındın çok sayıda turistin ziyaret ettiği Çivril Işıklı Gölünde 2022 yılı Nilüfer sezonu tekne turlarının 1 Haziran’dan itibaren bir ay süre ile devam edeceği belirtildi.
Yaklaşık 1 buçuk saat süren göl gezisi için Seraserli ve Beydilli mahallelerinde tekne turları düzenleniyor. İki yıldır Nilüfer sezonunda yapılan tekne turlarında, binlerce kişi kiraladıkları tekneler ile göl üzerindeki Su papatyası ve Nilüfer çiçekleri ile fotoğraf çektirdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası