• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

AFYON’DAN SONRA KONYA’DA İKİNCİ OLDU

26/05/2022

AFYON’DAN SONRA KONYA’DA İKİNCİ OLDU

Çivril’li ses sistemi ustası Afyonkarahisar’daki yarışmada birinci olduktan sonra Konya’da yapılan yarışmada da ikinci oldu.
Çivrilli Cemal Atila aracına döşediği ses sistemi ile Konya’da düzenlenen oto ses sistemleri ve modifiyeli araçlar fuarında kategorisinde girdiği yarışmada ikinci oldu. 153.7 desibellik ses ile rakiplerini geride bırakan Çivrilli Cemal Atila Çivril’in adını Konya tarihine yazdırdı.
7 kategoride yaklaşık 1200’ün üzerinde katılım olan yarışmada Stok Pro 1 Grubunda yarışan Cemal Atila 91 model aracına döşediği sistemle fuarın gözdesi oldu. Kendi kategorisinde 200 aracın katılıdığı yarışmada rakiplerini geride bırakarak ikincilik koltuğuna oturan Atila; İki hafta gece gündüz süren bir çalışma ile yarışmaya hazırlandığını belirtti. Cemal Atila “Geçtiğimiz hafta Afyon’da düzenlenen yarışmada birinci olduk. Bu hafta ise Konya’da düzenlenen yarışmada ikinci olduk. Burada önemli bir anektotdan bahsetmek istiyorum. Birinci olan Servet Topal ustam geçtiğimiz ayda dünya çapında yapılan bir yarışmada ikinci olmuştu. Böyle müstesna bir ustanın arkasından ikinci olmak bizler için büyük bir şereftir. Önümüzdeki dönemlerde yapılacak yarışmalara şimdiden hazırıklara başladık.”
HAYALİM ÇİVRİL’DE YAPILMASI
Cemal Atila girdiği müsabakalardan aldığı derecelerle ses sistemi konusunda bilgi, birikim ve tecrübesinin Türkiye çapında oldukça etkili olduğunun altını çizdi. Atila; “Çivril gençler araç modifiyesi ve ses sistemi konusunda çok hevesli. Buna benzer bir organizasyonun Çivril’de yapılması benim en büyük hayallerim arasında. Çivril’de böyle bir organizasyonun yapılması bu sektörde Çivril’in adını Türkiye’ye duyuracaktır. İlçeye gelen araçlar ve sahipleri Çivril’e maddi anlamda katkı sağlayacakları gibi ilçe otomobil aksesuarları konusunda da turizm atağı yapmış olacak. Ben buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Çivril’de böyle bir organizasyonun yapılması için gerekli girişimlerde bulunalım” ifadelerini kullandı


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası