• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

GÜRPINAR SPOR OKULU AÇILDI

26/05/2022

GÜRPINAR SPOR OKULU AÇILDI

Çivril Gürpınar’da, 170 çocuğun spor eğitimi alacağı spor okulu açıldı.
Spor ve turizm konusunda çalışmaların aralıksız devam ettiği Çivril’de, Gürpınar Spor Kulübü tarafından mahalle gençleri için futbol spor okulu açıldı.
Denizli 1. amatör ligde mücadele eden Gürpınar Spor alt yapısını güçlendirmek ve mahalle gençlerini spora teşvik etmek amacıyla futbol ve spor okulu açtı. Kulüp sosyal tesislerinde düzenlenen törenle açılan spor okulunun kurdelesi belediye başkanı Niyazi Vural, CHP ilçe başkanı Bedri Ataş ve İYİ Parti ilçe başkanı Elvan Çakmakçı tarafından kesildi.
Okulun açılışında konuşan belediye başkanı Niyazi Vural Çivril’in spor branşlarında adından söz ettiren bir ilçe olması için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek “İlçemizi Denizlide her anlamda adından söz ettiren bir ilçe olması için çalışıyoruz bu anlamda spor branşlarında faaliyet gösteren kulüplerimize de elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Bugün açtığımız spor okulu ile Gürpınar mahallemizde futbol eğitimi alacak gençlerimizin ilerleyen günlerde Türkiye’nin en büyük kulüplerinde forma giymesi dileğiyle okulumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Gürpınar Spor ve futbol okulunun açılışına belediye başkanı Niyazi Vural, CHP ilçe başkanı Bedri Ataş, İYİ Parti ilçe başkanı Elvan Çakmakçı, mahalle muhtarı Semih Vural, kulüp başkanı İhsan Caran ile çocuklar ve aileleri katıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası