• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

FUTBOLU SEVEN GENÇLER BU OKUL SİZİN İÇİN

26/05/2022

FUTBOLU SEVEN GENÇLER BU OKUL SİZİN İÇİN

Yeşil Çivril Belediye Spor, yetenekli sporcuları keşfetmek için futbol okulu açıyor.
Çivril’de spor ve futbolu seven, futbol tutkunu gençlerin, alanında uzman, deneyimli bir isimle yeteneklerini daha da ilerilere taşıyabileceği futbol okulu kapılarını açıyor.
Sporun her dalında ve futbolda söz sahibi olmak isteyen Yeşil Çivril Spor kulübü, alt yapısını güçlendirmek ve ilçede yaşayan yetenekli gençleri bulmak için 6 – 15 yaş erkek ve kız öğrenciler için futbol okulu açtı. Eğitimlerin 12 ay devam edeceği okullarda, öğrencilerin eğitiminden Yeşil Çivril Belediye Spor Futbol Takımının teknik kadrosu sorumlu olacak.
Yeşil Çivril Belediye Spor bünyesinde açılacak futbol okulunda 6 – 15 yaş grubu kız ve erkek öğrencilerin kayıtları başladı. Okula kaydolan öğrenciler eğitim ve çalışmalarını İlçe stadında yapacak. Çalışma ile ilgili olarak kulüpten yapılan bilgilendirmede açılan futbol okulu ile Çivril’de yaşayan yetenekli gençleri fiziksel, mental, ve futbol bilgilerini geliştirmek ve profesyonel futbola hazır duruma getirmek amaçlandığı belirtilerek “İlçemizde yaşayan ve spor yapmayı seven yetenekli gençleri belirlemek, onları disiplin ve teknik yönlerini geliştirerek Türk sporuna kazandırmak amacıyla kesintisiz eğitim vereceğimiz bir futbol okulu açmaya karar verdik. Kız ve erkek öğrencilerimiz için ayrı ayrı açılacak futbol okuluna 6 – 15 yaş arasındaki her gencimiz müracaat edebilir” denildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası