• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173

İZMİR SENFONİ ORKESTRASI ÇITAK’LILARA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

26/05/2022

İZMİR SENFONİ ORKESTRASI ÇITAK’LILARA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

İzmir Senfoni Orkestrası Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu Çivril TOKİ Altınova Anadolu Lisesi öğrencilerine özel bir konser verdi.
İzmir Senfoni Orkestrası Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu, konseri Pazartesi günü Çıtak Mahallesi’ndeki TOKİ Altınova Anadolu Lisesi’nde sahne aldı. Öğrenciler ve yöre sakinleri tarafından yoğun ilgi ile gerçekleştirilen konserde sanatçılar dünya klasiklerinin yanı sıra Türk Musikisinden de eserler çaldılar.
Öğrenci, öğremen ve vatandaşların katılımı ile yaklaşık iki saat süren konserde katılımcılar memnuniyetlerini sanatçıları alkışlayarak dile getirdi.
İzmir Senfoni Orkestrası Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu kurucusu Gündüz Öğüt “Eğitim konserleri turnemizin ilk durağı Denizli, Çivril/Çıtak TOKİ Altınova Anadolu Lisesi’ydi. Eğitim konserimize katılan gençlerimizin ilgisi, katılımı ve bizlere gösterdikleri sevgileri muhteşemdi. Dünya ve kendi müziklerimizden eserler seslendirdik. Türkülerimizi birlikte çalıp söyledik. Birlikte hayaller kurduk. Çalgılarımız ellerine çok yakıştı. Bu anlamlı buluşmayı sağlayan rehber öğretmenimiz Erkan Atila’ya, okul yönetimine, fedakar sanatçı dostlarım Sevil Çağlar, İnci Sena Özdemir ve Başak Yalçın’a, pırlanta gençlerimize, öğretmenlerimize ve turnemize destek olan İnci Vakfı’na ve diğer kuruluşlara sonsuz teşekkürler. Hafta boyunca 5 okulumuzu ziyaret edip eğitim konserlerimize devam edeceğiz. Çünkü çocuklarımız, gençlerimiz her şeyin en iyisini fazlasıyla hak ediyorlar. Çivril’den sevgiler selamlar” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası