• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

BÜYÜKŞEHİR İFTAR BULUŞMALARI YENİŞEHİR İLE DEVAM ETTİ

27/04/2022

BÜYÜKŞEHİR İFTAR BULUŞMALARI YENİŞEHİR İLE DEVAM ETTİ

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayında kentin farklı mahallelerinde düzenlediği geleneksel iftar sofrasıYenişehirile devam etti. Yenişehir Mahallesi’nde içme suyu borularını baştan aşağıya değiştirdiklerini ifade eden Başkan Zolan,söz konusu yatırımın 100 yıl hizmet edeceğini vurguladı.
Ramazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları ile Denizlilileribuluşturmayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesibu kez gönül sofrasını Yenişehir Mahallesi’nde kurdu. Eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldığı mahalle iftarında sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaştı, ramazanlarını kutladı. İftarın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Zolan, “Ramazan ayının tamamlanmasına son bir hafta kaldı. Her gün vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşmaya gayret ettik. Vatandaşlarımız da bizlerin davetini kırmadan geldi, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün de Yenişehir Mahallemizde iftarımızı gerçekleştirdik. Çok yoğun bir ilgi var, 2 yıllık salgın arası nedeniyle hasretlik var. Gönlümüz her mahalleye gitmek istiyor ama ramazan ayı biliyorsunuz 30 gün. Gidemediğimiz mahallelerimiz bizleri gelmiş gibi kabul etsin. İnşallah başka bir ramazan buluşmayı arzu ediyorum” dedi.
“Vatandaşlarımız sabır gösterdi, destek verdi”
Yenişehir Mahallesi’nde önemli bir sorun haline gelen içme suyu hatlarını baştan aşağıya yenilediklerinianlatan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Yenişehir Mahallemizde içme suyu hatlarımızı baştan aşağıya yenilemiştik. Vatandaşlarımız sağ olsun sabır gösterdi, destek verdi. Su boruları çok eskiydi, sağlık açısından risk taşıyabiliyordu. Bir yerde su patladığında tüm mahallemizin suları kesiliyordu. Baştan aşağıya içme suyu hatlarımızı yeniledik ve 100 yıl hizmet verecek içme suyu hatlarına kavuşmuş durumdayız. Allah’ım yarınımızı güzel eylesin. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesi ile bayramlarını tebrik ediyorum” dedi. Başkan Zolan, açıklamanın ardından vatandaşların dertlerini dinleyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bu akşam “Mahşer-i Cümbüş” sahnede
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7’den 70’e herkese hitap eden ramazan etkinlikleri Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde tüm hızıyla sürüyor. Dün akşamki programda Türk Tasavvuf Müziği'nin sevilen ismi, usta sanatçı Sami Özer, sevilen ilahi ve ezgileri ile sahne aldı. İzleyenlerin beğeniyle izlediği konserde Özer birbirinden güzel ilahi ve eserleri seslendirdi. Ramazan etkinliklerindebu akşam (25 Nisan Pazartesi) Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş tiyatro topluluğu bir kez daha Denizlililerle buluşacak.Doğaçlama tiyatronun gösteri biçimlerinden biri olan “Tiyatro Sporu”nu sergileyecek Mahşer-i Cümbüş’ün muhteşem oyununa tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.
T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası