• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436

ÇİVRİL’DE MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ

06/04/2022

ÇİVRİL’DE MASA TENİSİ TURNUVASI DÜZENLENDİ

Çivril Belediyesi ile Çivril Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çivril'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yıldönümü etkinlikleri kapsamında 1.GelenekseL Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı.
Denizli’nin Çivril ilçesinde spor faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Çivril Belediyesi ile Çivril Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün birlikte düzenlemiş olduğu 1. Geleneksel Masa Tenisi turnuvası sona erdi. Çivril’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde yapılan turnuvaya 63 öğrenci katıldı. Spor ve kültürel faaliyetlere her zaman destek vereceklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “ Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. 7’den 77’ye herkesin spor yapması için turnuvalar düzenliyoruz. Çivril olarak masa tenisi, voleybol, futbol takımlarıyla bilek güreşi ve minder güreşi yanında farklı spor dallarında da başarıların altına imza atacağız. Çivril’imizi sporun merkezi haline getirmek için çalışıyoruz. Çivril Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşeni yapıyoruz. Turnuva boyunca mücadele eden tüm takımları tebrik eder, hayatlarında başarılar dilerim. Çivril Kapalı Spor Salonu’nda yapılan turnuvada birinci M. Berkay Yüksek, İkinci Veli Çoban olurken, üçüncülük ödülünü Ege Kağan Elmas, Ramazan Yıldırımoğlu aldı. Turnuvada derece giren öğrencilere kupa ve madalyalarını Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural verdi.
Turnuvaya Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril İlçe Gençlik Spor Müdürü Erkan Dündar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası