• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

CAHİT ÖZKAN ÇİVRİL’DE YAPIMI DEVAM EDEN PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDI

18/02/2022

CAHİT ÖZKAN ÇİVRİL’DE YAPIMI DEVAM EDEN PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDI

AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Çivril Belediyesini ziyaret ederek yapımı devam eden ve yapılacak projeler hakkında bilgi aldı.
AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetimi, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ile birlikte esnaf ziyareti yaparak hayırlı ve bereketli kazançlar dilediler.
Daha sonra Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Zeki Karahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular ve esnafların durumu hakkında istişare ettiler.
“DAİMA İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Her zaman Çivril için çalıştıklarını ifade eden AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul; “AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Cahit Özkan ve belediye başkanımız Niyazi Vural ile birlikte ilçemize yapılacak ve yapımı devam eden projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Belediye Başkanımız Niyazi Vural, vekilimize projeler hakkında sunum yaptı. Bizler daime ilçemiz için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman bizlere desteklerini esirgemeyen vekilimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Durmak yok yola devam”dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası