• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613

BÜYÜKŞEHİR’İN KARLA MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

28/01/2022

BÜYÜKŞEHİR’İN KARLA MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Kar yağışına karşı teyakkuzda olan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece yarısından itibaren kent merkezi ve ilçelerde etkili olan yağışla mücadelesini sürdürüyor. Büyükşehir’in 19 ilçede sürdürdüğü karla mücadele çalışmasına 200 araç ve 450 personel katılıyor.
DenizliBüyükşehir Belediyesi ekipleridün gece yarısından itibaren kent genelinde etkili olan kar yağışına karşı mücadele çalışmasını sürdürüyor. Toplam 200 araç, 450 personelden oluşan Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele ekipleri, kar yağışının vatandaşların günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yollarda trafik akışının sağlanabilmesi için mücadelesini canhıraş bir şekilde devam ediyor. Vatandaşların bir olumsuzluk yaşamaması adına seferberlik ilan eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, başta Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri kent genelinde gece boyu yoğun mesai yaptı. Kar küreme ve tuzlama çalışmalarının kesintisiz bir şekilde süreceği kaydedildi.
Kaldırımlar temizleniyor
Denizli Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanındaki ana arter, cadde ve bulvarların ulaşıma elverişli olması için kar küreme ve tuzlama çalışması yapan ekiplerin yanı sıra kent merkezindeki kaldırımlarda da kar küreme ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş’ye ait belediye otobüsleri de vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası