• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

İBRAHİMA YATTARA YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPORDA

25/01/2022

İBRAHİMA YATTARA YEŞİL ÇİVRİL BELEDİYE SPORDA

Türkiye'de uzun yıllar futbol oynayan ve adı Trabzonspor ile özdeşleşen İbrahima Yattara, futbolu bıraktıktan 5 yıl sonra yeşil sahalara geri dönüyor. ‘Amatör Futbola Destek’ projesi kapsamında Yeşil Çivril Belediyespor ile anlaşan Yattara, herhangi bir ücret almadan Çivril ekibiyle maçlara çıkacak.
Sadece maç günleri Çivril’e gelecek olan Yattara’nın masrafları ise kulüp tarafından karşılanacak. Yattara ile sözleşme imzaladıklarını açıklayan Yeşil Çivril Belediyespor Başkanı Yasin Göktaş, “Yattara, ile sözleşmeyi imzaladık. İstanbul'da yaşayan Yattara, maç günlerinden bir gün önce Çardak Havaalanı’na inecek ve 100 kilometre mesafedeki ilçemize gelip, takımıyla birlikte maç idmanına çıkacak. Ertesi gün maçını oynadıktan sonra akşam uçağıyla dönecek. Yattara sayesinde tribüne daha çok taraftarımız gelecektir. Ayrıca forma satışından kulübe gelir bekliyoruz. Yattara’nın tecrübesiyle takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kendisinin de vereceği katkıyla bu yıl 3. Lig’e yükselmeyi hedefliyoruz. İbrahima Yattara önümüzdeki ilk maç olan Yıldız Spor maçında forma giymesini bekliyoruz. Bu hafta oynanacak maçların hava muhalefeti sebebi ile iptal olmasından dolayı Yattara önümüzdeki hafta Çivril’e gelecek. Yattara’nın oynayacağı maç için şimdiden ulusal kanallar irtibat kurmaya başladı. İnşallah forma giyeceği ilk maçta tüm Türkiye Yeşil Çivril Belediye Spor’umuzun ismini duyacak.
Yattara gibi önemli bir yıldızın Çivril Belediye Spora kazandırılmasında emeği geçen başta Çivril Belediye Başkanımız Niyazi Vural’a, Ahmet Kılınçlı’ya ve destek olan tüm Çivril Esnafına şükranlarımı sunarım.” diye konuştu. Adı Trabzonspor ile özdeşleşen İbrahima Yattara, daha sonra kısa süre Mersin İdman Yurdu formasını giymişti. 2014-15'te Belçika 3. Lig ekiplerinden La Louviere Centre'de futbolu bırakan Yattara, bir süre İstanbulspor'da yardımcı antrenörlük yapmıştı.
Yattara’nın Yeşil Çivril Belediye Spor’a kazandırılmasının ardından ilçemiz Çivril’in ismi tüm Türkiye’de duyuldu. NTV Spor ve TRT Spor gibi ulusal anlamda yayın yapan televizyon kuruluşlarının yanı sıra bir çok ulusal gazete ve internet sitesinde Çivril’den bahsedildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası