• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

CAHİT ÖZKAN ÇİVRİL’Lİ HEMŞEHRİLERİYLE KUCAKLAŞTI

20/01/2022

CAHİT ÖZKAN ÇİVRİL’Lİ HEMŞEHRİLERİYLE KUCAKLAŞTI

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, hafta sonunu Çivrilli hemşerileri ile geçirdi.
AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve Belediye Başkanı Niyazi Vural ile birlikte Işıklı ve Gümüşsu Mahallerinde vatandaşla buluştular.
Havanın soğuk olmasına rağmen kalabalık dikkatlerden kaçmazken vatandaşların samimi davranışı karelere yansıdı.
“SOĞUĞA RAĞMEN KALABALIK ORTAMIN OLMASI GÖNÜL BAĞINDANDIR”
Vatandaşlarla istişarelerde bulunduklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul; “Grup başkan vekilimiz Cahit Özkan, belediye başkanımız Niyazi Vural ve teşkilatımızla birlikte vatandaşlarımızla bir araya geldik. İstek ve taleplerini dinledik. Ayrıca Işıklı Millet bahçemiz sözü verilen tarihte milletimizin hizmetine açılacaktır. Vatandaşlarımızla bire bir konuşan AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Cahit Özkan, istek ve taleplerde de yakından ilgileneceğini söyledi. Milletimizin derdi bizim derdimiz sevinci ise bizim sevincimizdir. Hafta sonu soğuğa rağmen kalabalık ortamın olması gönül bağındandır. Bu soğukta bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum ”dedi.
Ayrıca AK Parti Grup Başkan Vekili, AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve belediye başkanı Niyazi Vural ile birlikte Işıklı Millet Bahçesini ve Işıklı’da restorasyonu devam eden camide incelemelerde bulundu.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası