• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

İYİ PARTİ’DEN NAZİK ZİYARET

12/01/2022

İYİ PARTİ’DEN NAZİK ZİYARET

Çivril İyi Parti İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebeti ile ilçede yayın hayatına devam eden gazeteleri ziyaret etti.
Ziyaretinde gazeteciliğin önemine değinen Çakmakçı, “Milletin bilgi edinme noktasında en önemli görevlerden birini üstlendiğiniz için sizleri tebrik ederim. Sizlerin halkın gözü kulağı vicdanı olduğunuz müddetçe biz ve gönüldaşlarımız daima yanınızda olacağız. Buradan özgür ve bağımsız medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım” ifadelerini kullandı.
Karşılıklı sohbet şeklinde devam eden programda Çakmakçı ilçe siyasetine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Çakmakçı ilçenin en önemli ve acil sorunlarından birisinin yolların durumu olduğunun altını çizerek, “Gerek doğalgaz, gerek elektrik tellerinin yeraltına alınma çalışmaları neticesinde ilçe merkezinde hemen hemen bütün yollar delik deşik durumda. Yağışların da etkisiyle yollardaki delikler büyümüş, derinleşmiş. Hal böyle olunca delikler su birikintileri yüzünden farkedilmiyor. Bu bozuk yollar trafikte seyreden sürücülerin hem can, hem de mal güvenliğini tehlikeye atıyor. Bir an evvel gerekli çalışmaların yapılarak en azından dolgu malzemesi ile tehlike teşkil edebilecek yerlere müdehale edilmesi gerekiyor.” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası