• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

ÇİVRİL ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI’NDA HEYECANLI BEKLEYİŞ

12/01/2022

ÇİVRİL ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI’NDA HEYECANLI BEKLEYİŞ

Mart ayında yapılması planlanan Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimleri için adaylar boy göstermeye başladı.
Yapılacak olan seçimli kongrede mevcut başkan Lütfi Sarıkaya’nın yanı sıra uzun yıllar şoförlük yapmış tecrübeli isim Hakan uyanık ve 6 yıldır Gürpınar Taşıma Kooperatifi başkanılığı görevini sürdüren Okan Erşad Kaymakçı’da adaylığını açıkladı.
Gazetemizi ziyaret eden adayların yaptıkları açıklamalar ise şöyle;

BAŞKAN SARIKAYA’DAN
ŞOFÖR ESNAFINA MÜJDE



Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Lütfi Sarıkaya’dan şoför esnaflara müjde.
Geçtiğimiz eğitim öğretim yılı başında yapılan ihaleler ile köylerden merkeze taşımalı eğitim için direksiyon sallayan şoförler dövizin artması sonucu akaryakıta gelen zam fiyatlarından dolayı muzdarip olduklarını oda başkanlığına iletmişlerdi.
Konuya duyarsız kalmayan Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Lütfi Sarıkaya, Çivril’li şoförlere müjdeyi verdi. Sarıkaya yaptığı açıklamada “Federasyon başkanı Fevzi Apaydın başta olmak üzere tüm oda başkanlarının katkısıyla talebimizi TBMM’ye ilettik. Hükümetimizin bizlerin sıkıntısını gidereceğinden şüphem yok. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tatafından yapılan açıklamada “4734 sayılı kanuna göre ihalesi yapılan, mal ve hizmet alımları ile yapım işlerine ilişkin Türk Lirası üzerinden yapılan sözleşmede, ihale dökümanında fiyat farkı verilmesi yönünde hüküm bulunup, bulunmadığına bakılmaksızın, yüklenicinin başvurusu üzerine ek fiyat farkı verilebileceğine dair kamu ihale sözleşmeleri kanununa geçici madde eklenmesi yönünde maddenin de yer aldığı kanun teklifi TBMM başkanlığına sunulmuştur” denildi.
Başta federasyon başkanımız Fevzi Apaydın ve tüm şoför odaları başkanlarının özverili çalışmları neticesinde bu sonucu almış bulunmaktayız. Hepsine siz şoför esnafları adına teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

EKSİKLERİ GÖRDÜĞÜMÜZ
İÇİN YÖNETİME ADAYIZ



Mart ayında yapılması planlanan Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimleri için adaylığını açıklayan Hakan Uyanık kongrenin huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. Uyanık yapılacak olan seçimli kongrede demokrasiye katkı sunacak, odamıza kayıtlı tüm esnafımıza şimdiden teşekkür ettiğini ifade ederek, Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığında eksikleri gördüğümüz için yönetime aday olduk. Genç dinamik kadromuzla odamıza kayıtlı esnaf arkadaşların sesi olabilmek için çıktığımız bu yolda bizlere destek veren vermeyen herkese şimdiden teşekürlerimi sunuyorum.
Sektöre 1991 yılında başlayan Hakan Uyanık, 6 yıl boyunca kamyonculuk yaptı. 1997 ve 2001 yılları arasından şehirler arası otobüs şoförlüğü ile sektörde tecrübelerine tecrübe katan Uyanık 2001 - 2011 yılları arasında uluslar arası yük taşımacılığı yaptı. 2011’den bu yana memleketi Çivril’de şehirler arası yük taşımacılığına devam etmekte. Evli ve üç çocuk babası olan Hakan Uyanık, 1975 doğumlu.

ÇALIŞAN BİR ODA İÇİN
İŞ BAŞA DÜŞMÜŞTÜR



Yaklaşan Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimleri için adaylığını açıklayan Okan Erşad Kaymakçı yönetim kurulunu kamuoyuna tanıttı. Kaymakçı pasif ve yorgun bir şoförler odasını, aktif çalışan sıkıntı ve sorunları bilen, çözüm odaklı çalışan bir oda haline getirmek için iş başa düşmüştür. Kazanan şoför esnafı olacaktır ifadelerini kullandı.
Okan Erşad Kaymakçı 1988 doğumlu evli ve 2 çocuk babası. 2006 yılından bu yana taşımacılık yapmakta. 6 yıldır Gürpınar Taşıma Kooperatifi başkanılığı görevini sürdürmekte.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası