• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

DENİZLİ BİK MÜDÜRÜ ABDULLAH GÜLER MESLEKTAŞLARINI UNUTMADI

12/01/2022

DENİZLİ BİK MÜDÜRÜ ABDULLAH GÜLER MESLEKTAŞLARINI UNUTMADI

Denizli Basın İlan Kurumu Müdürü Abdullah Güler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde meslektaşları için bir mesaj yayımladı.
“Değerli Meslektaşlarım,
Basın sektörü çalışanlarının haklarını düzenleyen, Basın İş Kanunu’nun yürürlüğe girdiği 10 Ocak 1961 tarihinden bu yana 10 Ocak tarihi “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır.
Gazetecilik doğruluk, kişilik haklarına saygı, mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kurallarına ehemmiyet verme gibi değerleri uhdesinde barındıran önemli bir meslektir.
Doğru bilginin her geçen gün önem kazandığı günümüzde, gazetecilerimize düşen sorumlulukta bu ölçüde artmaktadır bundan dolayı ise gazeteciler bir toplumun gören gözü, işiten kulağı olma rolünü üstlenmektedir.
En zorlu şartlarda bile görevlerini yerine getiren meslektaşlarım, sizler halkın doğru haber alma ve bilgi edinme hakkını gözeterek, zor şartlar altında gece gündüz, kar kış demeden, 7 gün 24 saat görev yaparak halkın haber almasına aracılık ediyorsunuz, her türlü zorlukta görevini ifa eden siz meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizler, son derece önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektesiniz.
Bu mesleğe emek ve gönül veren tüm meslektaşlarım olarak sizlere; Meslek hayatınızda sağlıklı, mutlu, başarı dolu seneler diliyor, aramızdan ayrılan meslektaşlarımızı rahmetle anıyor ve tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası