• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

SAİDE MERVE İLE İLHAN CAN’IN MUTLU GÜNLERİ

07/01/2022

SAİDE MERVE İLE İLHAN CAN’IN MUTLU GÜNLERİ

Gazetemiz sorumlu yazı işleri müdürü Şahin Şahan’ın yeğeni Saide Merve Afacan geçtiğimiz hafta sonu sade bir tören ile nişanlandı.
Hatice - Murtaza Afacan çiftinin kızları Saide Merve ile Canan - Hacı Pir çiftinin oğulları İlhan Can dünya evine giden yolda ilk adımı attılar. Afacan ailesinin Denizli’deki evlerinde gerçekleşen nişan törenine genç çiftin birinci derece yakınları katılırken, pandemi kuralları da unutlmadı.



Nişan yüzüklerini damadın eniştesi Yaşar Cansever taktı. Cansever konuşmasında evllik müessesinin kutsallığını ve empati yapmanın önemini vurgulayarak “Karşılıklı hoşgörü sevgi ve saygı çerçevesinde geçmesini temenni ettiğimiz bu mutlu başlangıca katılan tüm dostlara teşekkür ederim. Evlilikte önemli olan unsurlardan birisi de çiftlerden birisi konuşurken diğeri dinlemeli, mutluluğun yakalamanın en önemli unsurlarından birisi budur. Vatanına milletine bağlı hayırlı evlatlar yetiştirmenizi temenni ederim” dedi.”
Gelinin annesi Hatice Afacan ise tören sonrasında yaptığı konuşmada, bir evladının iki olduğunun altını çizerek, “Gözümüzün bebeği kızımızın evliliğe giden bu yolda attığı ilk adımına şahit olmak bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Yüce mevlamdan temennim evlatlarımızın ömür boyu mutlu olmasıdır. İnşallah vatanımıza milletimize hayırlı nitelikli evlatlar yetiştirirler. Herşey gönüllerince olsun.” İfadelerini kullandı.
Gelin Saide Merve Afacan ise kendilerini sosyal mecralardan tebrik eden, telefon ve mesajla ulaşan tüm dostlarına şükranlar sunduğunu belirtti.
Gazetemiz sorumlu yazı işleri müdürü Şahin Şahan adına çiçeği burnunda çifte ömür boyu mutluluklar dileriz. Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası