• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

AK PARTİ TAM KADRO SAHAYA İNİP EKONOMİ MODELİNİ TANITTI

07/01/2022

AK PARTİ TAM KADRO SAHAYA İNİP EKONOMİ MODELİNİ TANITTI

AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı eş zamanlı olarak ana kademe, gençlik kolları, mahalle başkanları ve teşkilat mensuplarıyla Cumartesi ve Pazar günü sahaya inerek yeni ekonomi modelini tanıtıp broşür dağıttılar.
AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı yeni ekonomik düzen ve son 19 yılda ekonomiyle ilgili yapılanları özetleyen ‘Yatırım, İstihdam, Üretim, İhracat ve Büyüme’ başlıklı el broşürünü Çivrilli vatandaşlarla buluşturdu.
“İNANIYORUZ VE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Hükümetin ortaya koyduğu ‘Yeni Ekonomi Modeli’ anlatan broşürleri alarak tam kadro sahalara indiklerini söyleyen AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul; “ Hafta sonu ana kadememiz, gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız, teşkilat üyelerimizle birlikte Çivril’de eş zamanlı olarak sahaya inerek halkımıza yeni ekonomi modelimizi anlatarak broşür dağıttık. Esnaf, kahvehaneler başta olmak üzere kapı kapı dolaşarak hükümetimizin yeni ekonomi modelini tanıttık. Vatandaşlarımızla sohbet ederek istişarelerde bulunduk. Çivril’imizde tam kadro çalışarak çalınmadık kapı bırakmayacağız. Türkiye Ekonomi Modeli ile kazanan Türkiye olacak ve ülkemizin yükselişini hep birlikte sağlayacağız. İnanıyoruz ve hep birlikte başaracağız. Yeni ekonomi modelimiz ülkemize, Denizlimize ve Çivrilimize hayırlı olsun ”ifadelerini kullandı.
“2023’DE TÜRKİYE
CUMHURBAŞKANIMIZLA ŞAHLANACAK”
19 yılda yapılanların anlatıldığı broşür hakkında konuşan Halil Ertuğrul; “ Yeni Ekonomi Modelini anlatan broşürlerimizde 19 yılda yaptıklarımız ve bundan sonra yapacaklarımız var. Kısa özetlerin yer aldığı broşürümüzü bizler vatandaşlarımıza ulaştırıp anlatıyoruz. 2023’de AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde Türkiye şahlanacak ve Türkiye ekonomik anlamda iyi yerlere gelecektir. Durmak yok yorulmadan canla başla ilçemiz için çalışmalara devam edeceğiz. Ayrıca sahada çalışan tüm teşkilat üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum ”dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası