• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

2022’NİN İLK TOPLANTISI YAPILDI

07/01/2022

2022’NİN İLK TOPLANTISI YAPILDI

Çivril Belediye Meclisi 2022 yılının ilk toplantısı için bir araya geldi.
Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleşen 2022 Ocak ayı olağan meclis toplantısında 16 madde görüşüldü. 2022 mali yılında görev yapmak üzere denetim komisyonu oluşturuldu. Yapılan oylama sonucu AK Parti’den Ekrem Çulha, Ümmü Dilek Arslan ve Mehmet Tüzün, CHP’den Fatma Akkoyun ve İYİ Parti’den Mustafa Turgay Arslan Denetim Komisyon üyeliğine seçildi.
Tüm meclis üyelerinin yeni yılını tebrik ederek açılış konuşmasına başlayan Meclis Başkanı Niyazi Vural yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Spor alanında elde edilen başarılara da değinen Niyazi Vural sporcuları ve antrenörlerini bir kez daha tebrik ederek sporun her dalında başarıların devam edeceğini ifade etti.
DOĞALGAZ BAĞLANTILARI YAPILMALI
Yapılan çalışmalar ve doğalgaz hakkında da bilgi veren Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Mahallelerimizde çalışmalar devam ediyor. Şuan Enerya firmasının evlere doğalgaz bağlama işlemleri devam ediyor. Aydem de elektrik hatlarının yer altına alınması için işlemlerine devam ediyor. Bu süreçte hemşehrilerimizi biraz toza çamura bulaştırdık ama üstyapıda tamirat çalışmalarımıza hemen başlanacak. Biz bu üstyapı çalışmalarına başlamadan hemşehrilerimizin özellikle doğalgaz bağlantılarını yaptırmaları gerekiyor. Doğalgaz firması ile bu bağlantı çalışmalarını hızlandırmaları yönünde görüşme yapacağız. Hızlandırmak için elimizden geleni yapıp üst yapıda tadilat işlerine bir an önce başlamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası