• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

BAŞKAN HALİL ERTUĞRUL “ÇİVRİL EGE’NİN İNCİSİ OLDU”

31/12/2021

BAŞKAN HALİL ERTUĞRUL “ÇİVRİL EGE’NİN İNCİSİ OLDU”

Göreve başlayalı iki yılı dolduran AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.
AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Çivril’indiğer ilçelere nazaran belli bir seviyeye geldiğini söyleyerek; “Osman Zolan başkanımız Çivril, Ege’nin incisi olacak demişti. Şu anda gerçek anlamda Çivril’imiz Ege’nin incisi oldu. Çivril’de olması gereken ne varsa oldu ve olmaya devam ediyor. Bu da bizim dönemimizde gerçekleşti ”dedi.
“SAHALARDA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ”
Sahalara inip tam gaz çalışmalara devam ettiklerini belirten AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul; “Göreve geleli 2 yılımızı doldurduk. İlk senemiz pandemiye denk gelmişti. Kapanmalar ve sıkı tedbirler derken bir sene pandemiyle geçti. Sahalarda idik ama tam anlamıyla çalışamadık. Geçen sene kongremizi gerçekleştirerek yönetimimizi kurduk. Yönetimimizi kurduktan sonra sahalara inerek vatandaşlarımızı dinlemeye başladık. Arkasından gençlik kolları ve kadın kolları kongremizi yaptık. Bu arada da teşkilat başkanımız ve mahalle başkanlarımızı belirledik. Biz teşkilat olarak bütün kademelerimizi oluşturduktan sonra tam kadro sahalara indik ve çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz ”şeklinde konuştu.
“EN BÜYÜK PROJEMİZ OLAN DOĞALGAZ ARTIK ÇİVRİL’DE”
Yapılan projeler hakkında da bilgi veren İlçe Başkanı Halik Ertuğrul, en büyük projelerinin bir tanesinin doğalgaz olduğunu ve bunu da Çivril’e getirmenin gururu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Büyükşehir belediyemiz ve Çivril Belediyemizle çalışmalarımız devam ediyor. Zaten Çivril için en büyük projelerden bir tanesi doğalgazdı. Bunun çalışmaları da başladı. Onun için sevinçli ve mutluyuz. Vatandaşlarımız da aynı şekilde mutlu olduklarını ifade ediyorlar. Bazı mahallelerimizde doğalgazı kullanmaya başladı. Kullanan kişilerle de hasbihal ettik ve doğalgazın kolaylığından bahsettiler. Bu anlamda hem bizler hem de vatandaşlarımız mutlu Allah devletimize zeval vermesin. Doğalgaz Çivril için nimet oldu. Bu konu da bize desteklerini esirgemeyen Denizli Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Cahit Özkan ve gece gündüz Çivril için çalışan Belediye Başkanımız Niyazi Vural’a teşekkür ediyorum. Millet bahçemiz başladı ve tüm hızıyla devam ediyor. Millet bahçemizde yaklaşık 7-8 ay sonra tamamlanacak. Büyükşehir belediyemizin yaptığı projeler devam ediyor. Yol çalışmaları başta olmak üzere Irgıllı Mahallemiz’de 115 bin metre kare parke taşı döşendi. Cabar Şehitliğimiz yapıldı ve 3400 metre kare de taş döşendi. Mahalleler arası asfalt çalışmaları tamamlandı. Sundurlu, Gümüşsu, Yaka Somak’ta yollar tamamlandı. Osman Zolan başkanıma da çok teşekkür ediyorum. Tam gaz çalışmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı.
“HÜKÜMET KONAĞI, POLİS KARAKOLU VE BELEDİYE BİNASI EN KISA SÜREDE FAALİYETE GEÇECEK”
Adliye, Hükümet Konağı, Polis Karakolu ve Belediye binası ile ilgili çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Halil Ertuğrul; “Dinar yolu Işıklı kavşağına kadar çift bölünmüş yol tamamlandı. Kaldırım taşları yapılıyor ve ulaşıma da açıldı. Işıklı’ya kadar kalan yolunda çift bölünmüş yol olması için müracaatlarımızı yaptık. Dinar’a kadar olan yolda sıcak asfalt olacak. Ayrıca Adliye binamızın yeri Akpınar Mahallemiz’de ve bununla da ilgili bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor ve en kısa sürede çalışmalar tamamlanıp adliyemiz yeni binasına taşınacak. Bu proje ile Cahit vekilimizle bizzat ilgileniyor. Hükümet binamızı da yenileme projelerimiz devam ediyor. Hükümet konağı, belediye ve polis karakolu hepsi aynı bahçede olmak üzere bir çalışmalar devam ediyor ve en kısa sürede faaliyete geçecek ”dedi.
“BASINÇLI SULAMA İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Basınçlı sulamanın önemine de vurgu yapan Halil Ertuğrul; “Başvurusunu yaptığımız Işıklı ve Gümüşsu’nun ihalesi yapıldı. Biz istiyoruz ki basınçlı sulamaya geçilmedik hiçbir arazimiz kalmasın. Ancak bu şekilde gölümüzün suyu da bize yeterli olur. Ayrıca ceza evinde çalışanlar Denizli merkeze gidip gelmede ki sorunlarını ilettiler. Başta Grup Başkan vekilimiz Cahit Özkan ile birlikte gerekli yerlere başvurularımızı yaptık. Buradan Grup Başkanvekilimize de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“HASTANEMİZDE PERSONEL EKSİĞİNE RAĞMEN AKSAYAN BİR ŞEY YOK”
Hastanede çalışmaların eksiksiz bir şekilde devam ettiğini de belirten Ertuğrul; “Hastanemizde yeni bir başhekim ve yeni bir müdür ile çalışmalarına devam ediyor. Ekipleri kurdular. 3- 4 ay önce diş hastanemiz faaliyete geçti ve buraya personel alımı olacak. Şu an da personel yetersizliği var. Ama ona rağmen aksayan bir işleri yok. Doktorlardan da birkaç eksiğimiz var onlarla ilgili de talebimizi yaptık. Göreve gelen hastane Başhekimimiz Şahin Özdemir’e hastane müdürü ve ekibine kolaylıklar ve başarılar diliyorum ”dedi.
“ÇİVRİL’DE OLMASI GEREKEN NE VARSA BİZİM DÖNEMİMİZDE OLDU”
Çivril’in her anlamda gelişip değiştiğini de kaydeden Ertuğrul sözlerini şöyle tamamladı: “Kendimde Çivril’in bir evladı olarak burada doğduk büyüdük. 20 yıl veya 10 yıl öncesine bakıyoruz. Çivril’imiz şu an diğer ilçelere nazaran belli bir seviyeye geldi. Osman Zolan başkanımız Çivril, Ege’nin incisi olacak demişti. Şu anda gerçek anlamda Çivril’imiz Ege’nin incisi oldu. Çivril’de olması gereken ne varsa oldu ve olmaya devam ediyor. Bu da bizim dönemimizde gerçekleşti. Kısacası Osman Zolan Başkanımız Çivril’in kaderini değiştirdi. Kendisine tekrar şükranlarımı sunuyorum.”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası