• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

GENÇLİK MECLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

31/12/2021

GENÇLİK MECLİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi gençler örnek bir davranış sergileyerek orman yangınlarıyla mücadele gönüllüleri eğitimi aldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi 35 genç, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği orman yangınları gönüllüsü eğitimine katıldı. Örnek bir davranış sergileyen gençler bu kapsamda Denizli Orman Bölge MüdürlüğüOrman Yangınları Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ali İnceltarafından teorik ve pratik olarak verilen orman yangını ile mücadeleeğitimi aldı. Eğitimde orman yangınlarına müdahale ve mücadele, mücadelede kullanılan ekipmanlar, ilk yardım, mücadelede kullanılan araçlar(helikopter, arazöz, yangın yönetim araçları, koruyucu kıyafetler) hakkında kapsamlı bilgilendirme gerçekleştirildi.
Gönüllülere yangın söndürme ekipmanı verilecek
Hem teorik hem de pratik uygulamaların anlatıldığı eğitimin ardından sınava katılan Kent Konseyi Gençlik Meclisi gönüllülerisertifika sahibi olmaya hak kazandı. Sınavda başarılı olan gönüllülere Orman Genel Müdürlüğü’nce sertifika, kimlik ve kişisel donanım malzemeleri (kıyafet, baret, maske ve çizme) verileceği ifade edildi.
T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası