• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

VOLEYBOLCULAR 3-0 KAZANDI

18/12/2021

VOLEYBOLCULAR 3-0 KAZANDI

Futbolda bir puanla yetinen Yeşil Çivril Belediye Spor, 3 puan sevincini filede yaşadı.
Sporun her branşında adından söz ettiren Yeşil Çivril Belediye Spor mücadele ettiği Türkiye Voleybol 2’ci liginde Simav Şeref Kolejini 3 – 0 yendi. Kendi sahasında Simav Şeref Koleji ile karşılaşan Yeşil Çivril Belediye Spor oynadığı etkili oyun ile üç seti de kazanarak sahadan 3 – 0 galip ayrıldı.
Maçın ilk setinde rakibi ile başa baş bir mücadele sergileyen Yeşil Çivril Belediye Spor ilk seti 25 – 23 kazandı. İkinci sette rakibine oranla daha atak ve disiplinli oynayan Yeşil Çivril Beleidye Spor ikinci seti de 25 – 116 kazanarak maçta skoru 2 – 0 getirdi. Üçüncü sette daha rahat oynayan Yeşil Çivril Belediye Spor üçüncü seti 25 – 19 kazanarak maçtan 3 – 0 galip ayrıldı.
Karşılaşma sonrasında Yeşil Çivril Belediye Spor Başkanı Yasin Göktaş yaptığı açıklamada kendilerini stadyumda ve kapalı spor salonunda yalnız bırakmayan taraftarlara sonsuz şükranlarını sunduğunu ifade ederek, soporculara da gösterdikleri azim ve kararlılıktan dolayı teşekkür etti. Göktaş “Göreve yeni geldik. Çıktığımız bu uzun soluklu yolculukta Çivril’li taraftarların desteği ile futbolda bal ligine voleybolda ise birinci lige çıkmayı hedefliyoruz. Desteğini bizden esirgemeyen Çivril’li esnaflara da çok teşekkür ederiz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası