• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351

BÜYÜK DERBİDE KAZANAN ÇİVRİL OLDU

10/12/2021

BÜYÜK DERBİDE KAZANAN ÇİVRİL OLDU

Süper Amatör ligin derbisini Çivril kazandı. Kıralan Demirspor lider çıktığı maçta, aldığı mağlubiyet sonrası puan sıralamasında ikinciliğe düştü. Çivril ve Kıralan Spor’un karşılaşması gol düellosu şeklinde geçerken maçın galibi Yeşil Çivril Belediye Spor oldu. Kıralan Demir Spor maçın ikinci yarısında ektili taraf olmasına rağmen kalesindeki gollere engel olamayınca sahadan mağlup ayrıldı.
Her iki takımında üç puan için çıktığı maça tribün ve saha içi olaylar damga vurdu. Her iki takımında dengeli başladığı maçta ilk gol 43. dakikada penaltıdan Çivril Spor’lu Ali Doğanay’ın ayağından geldi. İkinci yarıya attığı golün etkisiyle daha kontrollü başlayan Yeşil Çivril Belediye Spor 65. dakikada Şahin’in attığı gole engele olamayınca maça 1 – 1’lik denge geldi. Karşılıklı ataklarla geçen maçın 72. dakikasında Mustafa Avcı’nın attığı golle 2- 1 öne geçen Yeşil Çivril Belediye Spor, Kıralan Spor’un 82. dakikada Volkan Elçi’nin attığı gole engele olamadı. Maç 2 – 2 devam ederken, hakemin kararları, oyuncu ve tribünlerde gerginliğe sebep olurken maçın 90 + 5. dakikasında Yeşil Çivril Belediye Spor Serhat’ın attığı golle maçı 3 – 2 galip tamamladı. Maç sonunda Yeşil Çivril Belediye Spor puanını 14’e çıkartırken Kıralan Demir Spor 16 puanda kaldı. Kıralan Demir Spor ligde ilk mağlubiyetini aldı. Hafta başından itibaren sporseverlerin ilgiyle beklediği ve büyük çekişmeye sahne olacağı beklenen maç çok zevkli ve heyecanlıydı.
Çivril 30 Ağustos Gazetesi olarak izleyenlere muhteşem bir seyir zevki sunan ilçemiz kulüplerine başarılar dileriz. Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası