• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

ÇİVRİL’DE ‘Bİ HAREKETİNE BAKAR HAYAT’ TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI

18/11/2021

ÇİVRİL’DE ‘Bİ HAREKETİNE BAKAR HAYAT’ TRAFİK UYGULAMASI YAPILDI

İçişleri Bakanlığı tarafından yurt genelinde aynı anda gerçekleştirilen “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında, Çivril’de kaymakamın katılımıyla trafik denetimi gerçekleştirildi.
Çivril’de, İçişleri Bakanlığı tarafından emniyet kemeri takmanın hayat kurtardığına ve trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında, trafikte seyir halinde bulunan araçların sürücülerinde emniyet kemerine yönelik eş zamanlı farkındalık etkinliği düzenlendi. Kaymakam Turan Soğukoluk’unda katılımıyla Cumhuriyet Meydanı, Kızılcasöğüt Mahallesi, Denizli - Uşak karayolu üzerinde emniyet kemeri denetimi gerçekleştirildi.
Uygulamaya katılan Kaymakam Turan Soğukoluk, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Musa Çırak ve trafik ekipleri durdurulan araçların sürücüleri ve araç içerisinde bulunan yolculara, emniyet kemeri kullanımının önemini hatırlatarak bilgilendirici broşür verdi.
Trafikte emniyet kemeri takmanın önemine dikkat çeken Kaymakam Soğukoluk, “İçişleri Bakanlığımız trafik kazaları ve sonucunda oluşabilecek olası ölüm ve yaralanmaları azaltmak için sürekli kampanyalar düzenliyor. Bugün de ‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ kampanyası tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak başladı. Bizler de emniyetimiz ve jandarmamızla beraber sürücülerimizi uyararak broşür dağıtıyoruz. İlçemizde trafik yoğunluğunun olduğu yerlerde bilgilendirme faaliyetleri yapıyoruz. Bütün vatandaşlarımızdan trafik kurallarına uymalarını rica ediyoruz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası