• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ULU ÖNDER TÖRENLERLE ANILDI

18/11/2021

ULU ÖNDER TÖRENLERLE ANILDI

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83’cü yılında Çivril’de düzenlenen farklı etkinlikler ile anıldı.
Cumhuriyet Meydanında başlayan anma etkinlikleri Şevkiye Özel Fen Lisesi ve Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda devam etti.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının yıl dönümünde düzenlenen etkinliklerle anıldı. Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan anma programı saat 09.05’te çalan siren ve iki dakikalık saygı duruşu ile devam etti. Cumhuriyet Meydanındaki tören İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.
Ata’yı anma programı Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinlikler ile devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören de günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra öğrenciler şiir okudu. Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği tören öğrencilerin hazırladığı ve Atatürk’ün hayatından kesitlerin yer aldığı ‘Bir Sarı Zeybek Destanı’ adlı gösteri sahnelendi.
Halk Eğitim Merkezi Atatürk temalı sergi açtı
Anma programı Çivril Halk Eğitim Müdürlüğü ve Çivril Belediyesi tarafından açılan Atatürk ve Yaşam konulu sergi ile devam etti. Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda açılan sergide kursa devam eden öğrenci ve eğitmenler tarafından hazırlanan Atatürk temalı ürünler sergilendi.
Programlara Kaymakam Turan Soğukoluk, belediye başkanı Niyazi Vural, daire amirleri ve müdürleri ile siyasi parti temsilcileri, STK yönetici ve yönetim kurulu üyeleri ile öğrenci ve vatandaşlar katıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası