• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436

MİLLETE HİZMET YOLUNDA BİRLİKTE NİCE 19 YILLARA

11/11/2021

MİLLETE HİZMET YOLUNDA BİRLİKTE NİCE 19 YILLARA

AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, AK Parti’nin ilk seçim zaferi olan 3 Kasım’ın 19. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
İlçe Başkanı Ertuğrul, yayımladığı mesajda, “3 Kasım 2002 tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, bütün milletimiz için bir milat ve yeni bir başlangıç oldu” dedi.
AK Parti Çivril İlçe başkanı Halil Ertuğrul partisinin iktidara gelişinin 19.yılı dolatışıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında genel başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olduklarını belirten Ertuğrul “Halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daima yanındayız. Bizler daima milletimiz için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızla omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin özüne döndüğünü ve bölgesel bir güç olduğuna dikkat çeken Halil Ertuğrul “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarıyla yola çıkan, bu yüce milletin gönlüne girip teveccühüne mazhar olan, ülkemizin ve milletimizi yarınlara daha güçlü ve güvenli bir şekilde taşıyan AK Parti; umudun ve başarının adı olmuş, Türkiye’yi dünyada çok daha önemli ve stratejik bir ülke konumuna getirmiştir.
Partimiz son yüzyıla damgasını vurmuş siyasi partiler arasında yer alarak, devrim niteliğinde attığı adımlarla Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktasını oluşturmuştur. Milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve azimle yürüyeceğiz.
AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımızın olmasını sağlayan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve kendini milletimiz uğruna adayan tüm dava arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Çatısı altında halka hizmetkar olma şansını yakaladığım AK Partimizin İktidara Gelişinin 19. yıldönümünü en samimi duygularımla kutluyorum. Allah liderimizi başımızdan eksik, partimizi ve bizi de halka mahcup etmesin inşallah” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası