• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436

BAŞKAN ZOLAN’DAN 10 KASIM MESAJI

11/11/2021

BAŞKAN ZOLAN’DAN 10 KASIM MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Zolan, "Türk milletinin hiçbir şekilde esaret ve tahakküm altında kalmayacağını tüm dünyaya gösteren eşsiz Liderimiz, gelecek nesiller için de her zaman bir yol gösterici olacaktır" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tarihe adını altın harflerle kazıyan, sadece Türk milletinin değil, dünya uluslarına da yaşamı, felsefesi ve mücadeleleriyle yön veren İstiklal Mücadelesi'nin Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yılında rahmet, minnet ve özlemle andıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Aziz milletimiz var oluşundan bu yana özgürlük ve bağımsızlık ruhuyla tarih sahnesinde boy göstermiştir. Bu tarih bilinciyle, Türk milletinin hiçbir şekilde esaret ve tahakküm altında kalmayacağını tüm dünyaya gösteren eşsiz Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gelecek nesiller için de her zaman bir yol gösterici olacaktır" ifadelerini kullandı.
Atatürk’ün "Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır" sözlerini hatırlatan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü arifesinde de Atatürk’ümüzün göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefimize aynı inanç ve kararlılıkla devam ediyoruz. Bugün Dünya şehirleriyle yarışan güzel Denizlimizi daha ileriye taşıyacağız inşallah. Bu vesilelerle, 83 yıl önce aramızdan ayrılan, Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk milletinin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, Milli Mücadelemizin tüm şehit ve gazilerini, onların yolundan giden kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”
T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası