• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231

ADD: “CUMHURİYETİ SONSUZA DEK YAŞATACAĞIZ”

03/11/2021

ADD: “CUMHURİYETİ SONSUZA DEK YAŞATACAĞIZ”

Atatürk Düşünce Derneği Çivril Şubesince Cumhuriyet Bayramı programı kapsamında ‘Cumhuriyetimiz 98 Yaşında; sonsuza dek yaşatacağız’ konulu konferans düzenlendi.
Konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını ADD Çivril Şube Başkanı İsmail Kaplan yaptı. Konuşmasında Cumhuriyetimiz 98. Yaşını kutladı ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Konferansa ADD Genel Sekreter Yardımcısı Arif Güvenli, ADD Genel Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Aslan, ADD Denizli ve Sarayköy şube başkanları ,Çivril Esnaf Odası, Çivril Şoförler Odası, Çivril Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı, sendika temsilcileri, CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataç, İyi Parti Çivril İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı ile dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Konferansı Halk Sağlığı Uzmanı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Bilim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Saltık Sundu.
Katılımcılara yaklaşık olarak 2 saat sunum yapan Prof. Dr. Saltık konuşmasında Osmanlı’dan günümüze karşılaştırmalı örnekler sundu. Türkiye Atatürk’tür Atatürk Türkiye’dir, diyerek 1923’ten sonsuza kadar Cumhuriyeti yaşatacağız sloganı salonda bulunanları ayağa davet ederek hep bir ağızdan söylendi. Cumhuriyet erdemdir, yaşasın Cumhuriyet, sonsuza dek onurla, şanla, şerefle andımızdır! Sözleri ile bitirdi. Konferans sonrası yeni üyelere rozet takımı yapıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası