• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398

LİGE 3 PUANLA BAŞLADILAR

21/10/2021

LİGE 3 PUANLA BAŞLADILAR

Süper Amatör Ligin ilk maçında Değirmenönü Spor’u ağırlayan Yeşil Çivril Belediye Spor üç puanın sahibi oldu.
İlçe stadında oynanan maçta son dakikalar gergin anlara sahne olurken Yeşil Çivril Belediye Spor’dan Kerim Kılıç,Umut Özkan sarı kart gördü.
İki yıl aradan sonra başlayan Süper Amatör Lig’de Yeşil Çivril Belediye Spor sahasında Değirmenönü Spor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Yeşil Çivril Belediye Spor 10’cu dakikada Devrim Karabulut, 40’cı dakikada Mustafa Avcı’nın attığı gollerle ilk yarıyı 2 – 0 önde kapattı. İlk yarıdaki baskınısı ikinic yarıda da sürdüren Yeşil Çivril Belediye Spor 65.’ci dakikada Ali Doğanay’ın penaltıdan attığı golle skoru 3 – 0’a getirdi.
Bu dakikadan sonra oyunu yavaşlatan Yeşil Çivril Spor, 75 ve 88.’ci dakikada kalesinde 2 gol görse de sahadan 3 – 2 üstünlükle ayrılmasını bildi.
Değirmenönü Spor’un attığı ikinci golden sonra futbolcuların sevinç gösterilerinde seyirci ile diyaloğa girmesi gerginliğe neden olurken maçın hakemi uzatmalara gitmeden oyunu bitirdi.
Belediye başkanı Niyazi Vural ilk maçında Yeşil Çivril Belediye Spor’a tribünden destek verirken galibiyet sonrası soyunma odasına giderek oyuncu ve teknik heyeti tebrik etti.
Maça çok sayıda Çivrilli ilgi gösterirken Çivrilli sporseverler takımlarını sahada yalnız bırakmadı. İYİ Parti İlçe Başkanı Elvan Çakmakçı ve yönetim kurulu üyeleri de tribündeki yerini alarak takıma destek verdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası