• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

MÜFTÜ ÜZERİNDEN BÜROKRATLARA SALDIRIYORLAR

21/10/2021

“MÜFTÜ ÜZERİNDEN BÜROKRATLARA SALDIRIYORLAR”

Çivril Müftüsü Kadir Küçük ’ün Cabar Milli Mücadele şehitliğinde çekilen fotoğrafı ile ilgili olarak yapılan haberler tepki çekti. Açıklama yapan bazı din görevlileri “Müftümüz üzerinden bürokratlara saldırı sürüyor” dedi.
Geçen hafta Cuma günü Çivril Kaymakamı Turan Soğukoluk’un Cabar mahalle gezisi sırasında ziyaret ettiği Cabar Milli Mücadele şehitliğinde çekilen fotoğraf üzerinden yapılan saldırıya kınama geldi.
Fotoğrafın saygı duruşu sırasında çekilmediğini ve programın resmi bir program olmadığını belirten din görevlileri “Kaymakamımız Turan Soğukoluk’un Cabar mahalle ziyaretine eşlik eden müftümüz Kadir Küçük’ün, şehitliğin önünde bulunan bilgilendirme tabelasını okurken çekilen fotoğraflar üzerinden bürokratlara saldırı yapılıyor” denildi.
Şehitlik ile ilgili haberin kasıtlı olarak yaptırıldığına dikkat çeken din görevlileri “Son dönemlerde yaşanan bazı gelişmeler sonrası Çivril Kaymakamı Turan Soğukoluk’a yapılan saldırı, müftümüz üzerinde devam etmektedir. Müftümüz ve din görevlileri ile şahsi hesaplaşma içine girenlerin bürokrat ve idareciler üzerinden siyaset yapması ve şehitleri günlük siyasetlerine alet etmeleri çok alçakçadır” ifadelerine yer verildi.
Saygı duruşu değil, bilgilendirme tabelasını okuyorlar
Söz konusu fotoğrafta kaymakam ve beraberindekilerin şehitler için dua ettikten sonra şehitlik hakkında bilgi edinmek için hazırlanan tabelayı okuduğu dikkat çekilerek “Fotoğraf ve açıklamanın yapıldığı zamanlama çok manidardır. Kaymakamımız ve müftümüz günlük siyasi polemiklerin içine çekilmek istenmektedir. Cabar Şehitliğini ziyaret eden kaymakam ve beraberindekiler önce şehit mezarlarını ziyaret etmiş ve şehitler için dua edip Kur’an’ı Kerim okumuşlardır” denildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası