• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436

TEŞEKKÜRLER ZOLAN

14/10/2021

TEŞEKKÜRLER ZOLAN

AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul Çivril’de asfalt çalışmalarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çivril’de başlatılan asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Yapımı tamamlanan yolları yerinde inceleyen AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul Başkan Zolan’a teşekkür etti.
Ak Parti İlçe Başkanı Hail Ertuğrul ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarını inceledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gümüşsu Şelale Yolu ile Haydan, Emircik, Irgıllı, Sundurlu, Bayat, Çıtak, Işıklı Aşağıçapak, Yukarıçapak ve Yakacık ile Somak Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Ertuğrul tamamlanan yollar için Osman Zolan ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.
Ziyaret ve incelemeler sonrasında konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Halil Ertuğrul “Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından kış mevsimi gelmeden yapımı tamamlanan Yakacık, Somak, Sundurlu mahalle içi ve IrgıllıSundurlu-Bayat, Aşağı ve Yukarıçapak mahallelerimizin yeni yol çalışmalarını yerinde inceledik. İlçemizin ihtiyacı olan mahallelerine daha geniş ve güzel bir yol ile ulaşım imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a şahsım ve hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum. İlçemize ve mahallelerimize hayırlı olsun” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılı yaz döneminde Çivril’de 23 kilometresi 1. kat sathi kaplama, 36 kilometresi 2. kat sathi kaplama olmak üzere yaklaşık 60 kilometre asfalt yol yapıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası